Sin Dragane Mirković je ozbiljan frajer, a sreću je pronašao PORED NJE – ova lepotica mu je bila najveća podrška tokom razvoda roditelja (FOTO)

Marko važi za pravog lepotana.

Pevačica Dragana Mirković trenutno prolazi kroz težak životni period, jer se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića. Dragani su u ovim trenucima najveća podrška deca, sin Marko i ćerka Manuela, koji inače ne žele da se eksponiraju u javnosti.

Iako su deca poznatih roditelja, Marko i Manuela nikada nisu želeli da budu javno eksponirani, a kako je njihova majka saopštila javnosti da se razvodi, sve oči uprte su u Draganine i Tonijeve naslednike.

Kako se ranije spekulisalo, Manuela i Marko su se nedavno odselili iz dvorca nadomak Beča, gde je cela porodica živela, ali su odlučili da se vrate i budu podrška svojoj majci koja je ostala da živi tamo nakon što se Toni pre tri godine odselio.

Još jedna osoba, koja je porodici bila velika podrška u teškim momentima bila je devojka Marka Bijelića.

Draganin sin Marko je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a na Instagramu objavljuje i slike svoje devojke. Marko ne krije da je zaljubljen do ušiju, kao ni da mu je devojka po imenu Anastasija Dijanović bila velika podrška u teškim trenucima.

Devojka Marka Bijelića bila je uz porodicu i tokom koncerta Dragane Mirković, kada su se svi svojski potrudili da pokažu da je sve u najboljem redu, kako bi Dragana smogla snage da do kraja večeri bude potpuno predana koncertu i pevanju.

Kako se može pročitati na njenom Instagramu, Anastasija bi ove godine trebalo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.

Izvor: Glamurpress.online

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …