STIGLI REZULTATI: Psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih za ub*stvo Danke Ilić (2) ostavilo Srbiju BEZ TEKSTA – Njihovo stanje POTVRDTILO tužilaštvo

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić su u aprilu bili upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, danas su iz Višega javnog tužilaštva u Zaječaru za medije potvrdili da su osumnjičeni na osnovu nalaza veštaka proglašeni uračunljivim.

– Danas su dobijeni zapisnici od psihijatrijskom veštačenju iz Specijalne zatvorske bolnice i prema veštačenju su uračunljivi – rečeno je iz tužilaštva.

Prema dosadašnjim pristiglim DNK rezultatima veštačenja koji su pristigli u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, nema bioloških tragova devojčice Danke Ilić.

Iz VJT u Zaječaru navode da je i dalje u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja i očekuje se zapisnik o veštačenju.

Da podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičena dva muškarca iz okoline Bora. Policijsko zadržavanje je bilo određeno i bratu jednom od osumnjičenih koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru, kao i njihovom ocu. U međuvremenu je preminula majka istog osumnjičenog.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Preminuo legendarni glumac

Imao je izuzetno bogatu karijeru. Dejvid Grejem, poznati glumac i glasovni umetnik, preminuo je u …