ISPRAVKA TEKSTA: Članak govori o smrti oca političara Ivice Dačića, a ne o njegovoj smrti na šta su prethodni naslov i fotografija članka pogrešno ukazivali

NAPOMENA: Prethodni naslov članka je sugerisao da je osoba sa fotografije (u ovom slučaju političar Ivica Dačić) preminuo,pošto je uz članak objavljena crno-bela fotografija političara, što čitaoce dovodi na pogrešan zaključak. Sadržaj teksta se zapravo odnosi na
smrti oca Ivice Dačića koji je preminuo pre 6. godina.

Otac srpskog šefa diplomatije i lidera SPS Ivice Dačića, Desimir, preminuo je 2018. godine u Beogradu, i to je bio najveći životni gubitak političara.

To je za “Blic” potvrdio jedan od Dačićevih biliskih saradnika, koji nam je rekao da je otac prvog čoveka socijalista bio bolestan.

Dačić, nažalost, nije bio u zemlji kada se ovo dogodilo, jer je prethodnog dana boravio u Rimu na audijenciji kod pape Franje.

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova, on je , nakon sastanaka sa sekretarom za odnose sa državama Svete Stolice Polom Galagerom i državnim sekretarom Svete Stolice kardinalom Pjetrom Parolinom, završio zvaničnu posetu Vatikanu.

Dačić je nakon Rima trebalo da otputuje u Moskvu da primi orden od ruskog predsednika Vladimira Putina, koji mu je dodeljen za doprinos jačanju prijateljstva i saradnje sa Rusijom.

Izvor: Blic.rs

Check Also

Era Ojdanić krije 43 godine mlađu ribu zbog ovog čoveka! Tvrdi da mogu biti INTIMNI, pa otkrio sve o njemu

Sve je šokirao kada je otkrio i zašto ne želi da je eksponira javno. Folker …