Ћерка Хариса Џиновића и Мелине донела шокантну одлуку: Сви се питају шта је наводи да уради ОВО

Ћерка Хариса Џиновића и Мелине Галић не престаје да привлачи пажњу на друштвеним мрежама због својих фотографија и објава. Она са својим пратиоцима дели разне детаље из свог живота, а понекада и неки корисан савет који значи њеним пратиоцима.

Ђина је недавно делила прелепе моменте са Азурне обале где је била у посети Мелини која се након развода од познатог певача одселила из Србије. 

Ипак, овог пута она је изненадила све када је једном објавом на Инстаграм сторију наговестила да ће деактивирати своје друштвене мреже.

Objava
Објава / Извор: Инстаграм printscreen/djinadzinovic

Она је објавила фотографију на којој је писало ”Деактивирај све друштвене мреже”, али је ипак остала је тајанствена, па је уз то ставила емоуџије који шаљу пољупце.

Да ли ће се Ђина повући са друштвених мрежа као што наговештава или је ово пак оно што планира у неком тренутку да уради остаје нам да видимо.

Мелина је променила живот из корена

– Мелина сада живи на Азурној обали, преко месец дана је тамо. Видели сте и сами није се оглашавала поводом развода од Хариса. Једноставно жена је оставила све иза себе и кренула даље. Има планове за своју будућност, жели да живи и ужива у животу, радује се свему оном новом што јој доноси овај нови почетак. Пресељење није мала ствар, али она се лако адаптирала. Нови људи – рекао је након развода добро упућен извор за Блиц.

Melina Džinović
Мелина Џиновић / Извор: Србија Данас

Подсетимо, након развода Хариса и Мелине њихова деца су остала да живе у вили на Сењаку, па су многи мислили да они замерају мајци на одлуци да напусти певача и Србију.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Велики благослов у животу Ане Севић – бивша жена Дарка Лазића потврдила радосне вести док грли мужа

Водитељка “Звезда Гранда” и некадашња супруга фолкера Дарка Лазића, Ана Севић, огласила се на друштвеним …