Цеца се почастила машином од 175.000 евра: А ево колико певачица зарађује од "Звезда Гранда"

Светлана Цеца Ражнатовић дошла је на снимање музичког такмичења “Звезда Гранда” у новој, бесној машини вредној око 175.000 евра. 

Као и увек Цецу је на Кошутњак довезао возач, али је овог пута, уместо у белом BMW џипу, стигла у правој звери. 

Она се изгледа “поновила”, а себе је озбиљно почастила BMW-om најновије генерације чија је вредност са озбиљно добром опремом, тачно 175.631 евро. 

Цеца је видно расположена стигла у беж панталонама и црној шљокичавој блузи, а уз своју комбинацију додала је дискретне комаде накита, који су употпунили њену одевну комбинацију. 

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

На питање новинара како је задовољна новима песмама своје ћерке Анастасије Ражнатовић и њеним великим повратком на сцену одговара: 

– Срећна сам, драго ми је – рекла је. 

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Прву Спенс арену распордала је у реокрдном року, а данас се пуштају и карте за другу, те се осврнула на овај пословни успех.

– Шта да очекујем, људи, ја нисам почетник. Добро познајем новосадску публику и јако сам срећна. Јаој, ја нисам престала да се загревам, нон стоп радим – истиче Цеца.

Цеца добила већи хонорар 

Светлана Цеца Ражнатовић од 2021. године је у жирију “Звезда Гранда”, где је заменила колегиницу Јелену Карлеушу. 

Како су својевремено домаћи медији пренели, Цеца ће сигурно имати ангажман до јуна 2027. године, када јој истиче уговор са “Гранд продукцијом”. 

Ceca Ražnatović
Цеца Ражнатовић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Пре почетка ове сезоне, писало се да је Ражнатовићка до сада имала хонорар од 600.000 евра, односно 200.000 евра по сезони. Од септембра, како се писало, СВетлана Ражнатовић има знатно виши хонорар. 

– У првом уговору једна од клаузула била је та да ће се Цеци, ако се премаше очекивања, хонорар у наредном уговору бити за 30 посто већи. То значи да Цеца по сезони више неће добијати 200.000 евра, него 260.000 евра. То даље значи да за три сезоне неће узети 600.000, него 780.000 евра – открио је добро обавештени извор за домаће медије.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ŽENA IZ SRBIJE OJADINA BEČKE PENZIONERE Delovala sa saučesnicom, ovo im je bila šema

Državljanka (29) Srbije uhapšena je tokom akcije bečke policije nakon što je ispostavilo da već …