Хитно прекинуо програм: Драган позвао Јовану усред емисије – Јеремићева почела да се правда "Јао, није се ваљда наљутио"

Водитељка Јована Јеремић често воли да изненади гледаоце усред емисије, али недавно се десило да је њен партнер бизнисмен Драган Станковић изненадио њу када јој је упутио неочекивани позив док је емисија била у току. 

Наиме, Јована је током јутарњег програма испробавала одређене одевне комбинације са својом сарадницом Тањом, након чега је зазвонио телефон. Јована је кренула да се јави, али када је видела да је зове Станковић почела је да се правда. 

– Јао, ово је Драган, па није се ваљда наљутио, нико ништа није видео – рекла је Јована, а потом се јавила и обратила бизнисмену:

Jovana Jeremić
Јована Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Нико ништа није видео, само смо Тања и ја биле ту – нашалила се Јована, а њена сарадница је то потврдила, да би водитељка наставила да се обраћа партнеру:

– Добро, можда је ту био и неки тонац, али смо их заветовали на ћутање – додала је кроз смех.

Jovana Jeremić, Dragan Stanković
Јована Јеремић, Драган Станковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Подсетимо, Јеремићева је након развода од Војислава Милошевића упловила у везу са бизнисменом и предузетником Драганом Станковићем, а сада је решила да открије непознате детаље њихове романсе. Водитељка је поделила заједничку фотографију и обелодалила је како је њихова љубав почела.

– Неке сусрете душе уговоре пре него што се сретну. Пре 3 године, 2021. мој лав је већ почео да плете мрежу око лавице. Кад нисмо ни слутили да ћемо бити заједно. Ја њега нисам познавала. Пришао ми је човек на рођењу 6. детета мог пријатеља да ме поздрави и слика се са мном. После 2 године, Бог нас је спојио на само њему знан начин. Прво кроз божићну емисију, дукат и Драганову жељу да 2023. сретнем вечну љубав. Онда смо се после 6 месеци срели на рођендану мог пријатеља, где сам ја њега приметила јер је био презгодан, а сам. Гледао је само у чашу са вином и потпуно није био присутан у сали. Ја сам увек волела повучене мушкарце. Мирне, а моћне у својој мирноћи. Да их ништа не интересује на први поглед, али у ствари унутра се крије вулкан, а споља је лед – написала је Јована једном приликом.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

SVEGA IMA, TO ISTINA: U Novom Sadu 65. put održan Noćni bazar! Gužve na sve strane, stranci oduševljeni – evo kakve su cene (FOTO)

U petak uveče održan je 65. Noćni bazar u Novom Sadu, gde je gastronomske i …