Хаос у Чачку: Пребијена два тинејџера, група од 15 момака насрнула на њих

Недавно су у овом граду брутално пребијена два младића старости 18 и 16 година, а њих је незванично, тукла група од око 15 момака.

 Инцидент се недавно одиграо у строгом центру града када је група момака насрнула на младиће.

Свега три дана након овог пребијања, у месту недалеко од Чачка, претучен је школски друг једног од повређених. 

– Старијег младића је без икаквог разлога напала окупљена група, а млађи је притрчао у његову одбрану. Обојица су тешко повређени, старијем су поломљене обе вилице и оперисан је у чачанској болници, а млађем су изломили ребра. Три дана касније, пребијен је дечак у једном селу надомак Чачка, а док су га тукли, претили су му и викали да их је „друкао“ полицији. Нико од пребијених не познаје нападаче, нити су раније имали било какав контакт са њима – истакао је познаник пребијених младића.

Из Основног јавног тужилаштва у Чачку су потврдили да су двојица младића претучена у првом инциденту нападнути од стране за сада непознате групе нападача.

– Дежурни јавни тужилац наложио је Полицијској управи у Чачку предузимање свих радњи у циљу идентификације нападача против којих ће бити покренут и вођен предистражни, односно кривични поступак, навео је Владимир Перишић, ПР Основног јавног тужишаштва у Чачку.

Извор: Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Ево шта је Есма Реџепова написала у свом ТЕСТАМЕНТУ, познато и коме је оставила кућу која је недавно опустошена

Краљица ромске музике, Есма Реџепова преминула је децембра 2016. године, а о њеној имовини након …