Ухапшен муж након монструозног пребијања познате певачице – званичмно оглашавање полиције

Пре неколико дана, Босну и Херцеговину шокирао је тежак инцидент у којем је познати музичар Адис Цигура физички насрнуо на своју супругу, певачицу Алдину Бајић.

Како преносе локални медији, већ неко време кружиле су гласине да њихов брак пролази кроз кризу, што се посебно могло приметити када су почели да отказују заједничке наступе.

– 1. октобра Полицијској станици Центар пријављено је насиље у породици од стране Ц. А. над Б. А.. Осумњичени Ц. А. је лишен слободе. Полицијски службеници су одмах дошли на лице места, осумњиченог лишили слободе и задржали у просторијама за задржавање. Над истим је проведена криминалистичка обрада након чега је предат у надлежност Кантоналном тужилаштву Зеничко-добојског кантона на даље поступање. Предлог је од стране судије за предметни поступак Опћинског суда у Зеници истом одређена мера притвора у трајању од 30 дана  казао је Валентић за “Аваз”.

Подсећања ради, један власник клуба у Немачкој добио је поруку од Адисовог брата да је наступ одложен јер Алдина није била добро, док се Адис у том тренутку налазио у затвору у Зеници.

Ситуација је ескалирала када се појавио стравичан видео снимак, на којем се види како Алдина седи на каучу, а Адис од ње узима телефон, након чега је почиње брутално ударати шакама по глави. Потом је обара на под и наставља да је удара ногама, да би је на крају вукао по поду држећи је за косу.

Оглашавање претучене певачице

Певачица се сада огласила путем друштвених мрежа и замолила је да се снимак насиља уклони.

– Драги моји, нисам у стању да причам, али сам морала да се огласим. Нисам била у коми, како се наводи, десило се то што се десило, не због преваре и никада ни помислила нисам да преварим, нити бих преварила. Ја сам тог човека волела више од свега, нити га је могао ико заменити у мом животу. Био је љубоморан много, зашто мене неко означава на било којој друштвеном мрежи и тако даље. Ја вас молим да се снимак уклони због моје деце јер пролазимо кроз најгоре и мог стања у којем сам тренутно, а стање није ни најмање добро, молим вас. Преваре нема, не постоји, нити би постојала, у мом срцу више места нема за било каквог мушкарца. Ја вас молим да због моје деце обришете, остало ћемо када дође време и прође ово стање. Изнеће се све као што и треба. До тада молим вас за мир, јер ми је то највише потребно, и мир моје породице, као и породице дотичног, а остало ће се све решити законом и судом као што и треба да остане у мом животу због мене и породица с обе стране. Све ће се решити законом, с претњама не. Хвала вам, ваша Алдина – написала је она на свом Фејсбук профилу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PONOVO POKUŠAJ UBISTVA DONALDA TRAMPA?! Haos uoči izbora: Uhvaćena osoba sa puškom i pištoljem

Vesti Svet Ponovni pokušaj ubistva Donalda Trampa: Uhvaćena osoba sa puškom i pištoljem Blic 13. …