Успостављено примирије: Члан продукције ријалитија "Елита" се повезао са Луном и Марком Миљковићем

Водитељ ријалитија “Елита”, Милан Милошевић дуго времена је био на “блок листи” брачног пара Луне Ђогани и Марка Миљковића.

Међутим, познати пар и познато ТВ лице, по свему судећи, изгладили су односе, па се поново прате на друштвеној мрежи Инстаграм.

Луна и Марко ме не прате 

Гостујући својевремено у емисији “Амиџи шоу”, код колеге Огњена Амиџића, водитељ Милан Милошевић проговорио је о свом пријатељству са Кристином Кијом Коцкар, Луном Ђогани и Марком Миљковићем. 

Том приликом Милошевић је истакао да су га Луна и Марко отпратили са друштвене мреже Инстаграм и открио да ли ће снимити дует са Кијом Коцкар, након што је недавно избацио свој првенац са Стојом Новаковић “Нека пати”. 

Milan Milošević
Милан Милошевић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

– Са Кијом ћу снимити дует уколико се буде указала прилика или потреба. Што да не? Кија и ја смо у одличним односима. 

– Између Луне и Кије бирам Кију. Луна и Марко ме не прате на Инстаграму. Луни се није свидело што сам рекао у “Задрузи”, оних неколико дана када сам био, да је Кијина победа била јача – рекао је Милан Милошевић тада.

Непријатности због Луне Ђогани

Водитељ је својевремено, отворено, проговорио кроз какав је пакао прошао због обожаватеља победнице друге сезоне ријалитија “Задруга” Луне Ђогани. 

– Било је ситуација да ме позову на телефон и да ми кажу да ми је мајка у болници у соби. Ја обучем тренерку и одем у 4 ноћу у болницу, кришом уђем у собу и видим мајку како спава, само сам је видео, запалио цигарету. Зову ме да ми кажу: ”Ко зна да ли ти је мајка жива”. То су били Лунини фанови. Чак је и она апеловала да то не раде. То су страшне ствари – рекао је Милан и додао: 

Luna i Marko
Луна и Марко / Извор: Инстаграм printscreen/luna_djogani

– Једном су ми јавили да ми је мајка умрла, пријавио сам све полицији за високотехнолошки криминал. Нашли смо жену која је то радила – поручио је Милошевић и додао: 

– Имао сам ситуације да су ми гребали аутомобил шрафцигером, кључевима… Људи се превише уживе у ријалити… – открио је водитељ једном приликом. 

Милошевић подржао Луну

Милошевић је открио почетком ове године да га је Луна Ђогани позвала да гостује у њеној емисији.

– Позван сам био у прву емисију код Луне и код Марка, али тада сам стигао са мора и нисам могао да се уклопим. Такође сам се у том периоду враћао на “Пинк” и нисам смео нигде да се појављујем, што не значи да сада нећу. Она је одлична мајка, али нисам испратио како се снашла. Што Јована Јоксимовић каже: “Свако може да почне са овим послом, али треба у њему опстати” – рекао је Милан који полаже пуно наде у Луну и истичеда је поред њега и још пар људи, Ђоганијева једна од ретких која је успела на паметан начин да искористи актуелност и популарност.

Milan Milošević
Милан Милошевић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images


Izvor:Srbija Danas

Check Also

7 SAOBRAĆAJKI U SUBOTICI ZA 7 DANA: Jedna osoba teško povređena, tri lakše – devet pijanih vozača zadržano u policiji

Na području Policijske uprave u Subotici, od 30. septembra do 6. oktobra, dogodilo se sedam …