Урош Рајачић бежи из ријалитија: Схватио да је изгубио све хонораре, па тражи излаз из "Елите" (ВИДЕО)

Данијел Дујковић Муњез, Иван Маринковић и Ненад Маринковић Гастоз седели су у дворишту и коментарисали су дешавања у ријалитију.

Муњез је рекао задругарима да је Урош Рајачић наводно испланирао да побегне из ријалитија.

– Рајачић који хоће данас да бежи – открио је Муњез.

– Мајке ти? Што? – изненадио се Маринковић.

Nenad Marinković Gastoz, Danijel Dujković Munjez, Ivan Marinković
Ненад Маринковић Гастоз, Данијел Дујковић Муњез, Иван Маринковић

– Не може да издржи притисак – рекао је Муњез.

– Он је већ пукао. Он спава и већ има казне. Другу сезону улази да не би узео ни динар, не капирам поенту – рекао је Иван.

Подсећамо, од почетка ријалитија Урош је имао више љубавних афера. Прво је био у вези са дисквалификованом задругарком Иваном Кенешки, а потом је ту везу раскинуо јер је тврдио да гаји симпатије према Милани Мими Шарац. Мима је оставила Грују и њих двоје су одмах упловили у везу.

Међутим, Урош је осмислио тајни задатак са Анели Ахмић да 24 часа убеђују задругаре да се мувају и да гаје међусобне симпатије и раскинуо је са Мимом. Овај тајни задатак му је дошао главе јер је схватио да је повредио другара, Матеју Матијевића, који је био у вези са Анели. Он је на све начине покушао да се оправда код Матеје, али Матијевић му је јасно ставио до знања да мисли да му он није прави пријатељ. Током емисије “Питања гледалаца” Урош је истакао да не може сам себе да препозна и да не зна шта ради у ријалитију.

Mateja Matijević, Uroš Rajačić
Матеја Матијевић, Урош Рајачић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Је л’ због Јањуша желиш да п*валиш Анели? – прочитао је Милан.

– Не желим да је п*валим, рекао сам то у пијаном стању. Лоше се осећам, шта год да кажем тотално је сувишно. Сам себе шокирам из дана у дан, пакао правим себи и кривим себе – рекао је Рајачић.

– Рекао је да би ишао до краја у том стању синоћ. Не мислим да је то због Јањуша. Криво ми је што смо довели до овога, не желим да га правдам овде, Може да испадне да сам изљубоморисао, али шта ми радиш човече? Сад да се смувају, подржао бих их, боли ме уво – рекао је Матеја.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Прекинула контакт с разлогом: Анђела Ђуричић први пут открила све о одлуци да се потпуно дистанцира од Гастоза – Мени ТО НИЈЕ НОРМАЛНО

У емисији ”Питања новинара”, водитељка Ана Радуловић је у студију угостила седму силу. Новинар Дарко …