Удала се Александра Бурсаћ за десет година млађег певача – испоштовали древни српски обичај на свадби

Певачица Александра Бурсаћ данас је изговорила судбоносно “да” свом десет година млађем колеги Стевану Секулићу, у оквиру великог весеља које су организовали за породицу и пријатеље.

Церемонија је била прожета традиционалним српским обичајима, а младожења је, у складу са традицијом, дошао по младу, што је додатно унело емоције и радост међу окупљене госте. Долазак по младу је један од најстаријих свадбарских обичаја. Етнолози истичу да је он остао због веровања да је млада у периоду “преласка” из једне куће у “другу” посебно рањива, те сватови долазе по њу да је “заштите”.   

Испред Александрине куће владала је права славска атмосфера, док је млада блистала у прелепој белој венчаници у стилу “принцезе”, одушевивши све присутне.

Свадбено весеље није прошло незапажено ни на друштвеним мрежама, где су се убрзо почели појављивати снимци са славља. Гости су поделили тренутке среће и весеља, а младенци су својом енергијом и љубављу подигли атмосферу на виши ниво.

Александра и Стеван су, судећи по снимцима, уживали у сваком тренутку, док су њихови фанови са одушевљењем пратили догађаје путем друштвених мрежа, честитајући им на овом великом дану.

Љубав се родила у кафани

Љубавна прича певачице Александре Бурсаћ и њеног супруга Стевана Секулића почела је на неочекиваном месту – у кафани. Како Александра каже, тог вечера није била расположена за излазак, али судбина је имала друге планове. “Цео дан сам вагала да ли да изађем те вечери или не. С једне стране, више ми се ишло у кревет, али ме је нешто натерало да се средим и одем. То ми је била једна од најпаметнијих одлука у животу”, прича она, са осмехом се сећајући тог судбоносног тренутка.

Aleksandra i Stevan
Александра и Стеван / Извор: Инстаграм printscreen/alex_mima_official

Александра открива да су на почетку седели окренути леђима једно другом, па се нису одмах приметили. Ипак, судбина је одрадила своје. “У неком тренутку је Стеван устао да отпева песму ‘Takva црна коса’, каква случајност”, смеје се певачица. Спонтано су се погледали и у том тренутку су занемели, препознајући оно што се касније показало као љубав на први поглед. “То је онај моменат кад знаш да је то оно право”, додаје Александра, наглашавајући колико је њихова веза била судбински одређена. Њихова љубавна прича, која је почела у кафани, сада се крунише венчањем, чиме су започели ново поглавље у заједничком животу.

Просидба у Дизниленду

Популарна певачица Александра Бурсаћ доживела је бајковити тренутак када ју је њен дечко певач Стеван Секулић запросио у чаробном окружењу Дизниленда. На овај начин, Александра је доживела остварење сна многих девојчица а то је да, када одрасту, буду запрошене у “чаробној земљи” која отелотворује вољене ликове и заплете из познатих америчких анимиринаих филмова Волта Дизнија.

Александра није могла да сакрије срећу јер је верена, па је одмах показала веренички прстен.

Stevan Sekulić
Стеван Секулић / Извор: Инстаграм printscreen/bursacaleksandra_official/shutterstock


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Гледао овај филм па добио идеју за масакр! Дечак-убица из "Рибникара" открио ПРАВИ МОТИВ језивог злочина: "После тога сам почео да планирам"

Дечак-убица је на саслушању рекао и да је језив масакр почео да планира пошто је …