Турски бизнисмен одлепио за Аном Радуловић: Има пара као блата – пришао водитељки у ресторану, па се изненадио њеном реакцијом

Ана Радуловић је данас објавила да се разводи од супруга, Мирчета Радуловића, након 11 година брака. Она је поручила да ће ово бити једино њено оглашавање и да више неће давати изјаве о овој теми.

– С обзиром да смо обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве. Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми – гласило је саопштење познате водитељке за “Pink.rs”.

Ana i Mirče
Ана и Мирче / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Како је тврдио извор за домаће медије недавно, један имућни турски бизнисмен је “одлепио” за Аном и уопште није марио што је тада била у браку.

– Турски бизнисмен има 35 година и један је од најбогатијих у Истанбулу. Њему нису стране Српкиње, јер се пет година забављао са манекенком из Београда, због чега је често боравио у нашој престоници. Ану зна са малих екрана, али је одлепио потпуно кад је боравио у Београду и видео је у једном ресторану где је она вечерала, остао је опчињен. Послао је шампањац за њен сто, али је Ана одбила пиће – говори извор.

Mirče Radulović, Ana Radulović
Мирче Радуловић, Ана Радуловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– За њега се у Турској отимају жене, ем добро изгледа, ем је богат. Он је пре годину дана раскинуо са нашом манекенком јер је њој каријера била битнија од заснивања породице. Зна се да је Ана удата, али није као да то њега занима, јер је баш одлепио. Уживо кад је видео још више му се допала. Ана зна да је он бацио око на њу, али њу то не занима, чак је и супругу испричала да јој је слао пиће, јер они имају отворен однос, зато и опстају. Колико знам, тај лик из Турске покушава сада преко неких људи који знају Ану да је ангажује за неке послове, те да јој понуди да путује у Истанбул, како би могао лично да је упозна – рекао је извор за “Стар”.

Ана и Мирче су важили за један од најскладнијих парова на нашој естрадној сцени. Ана је истицала да јој је певач највећа подршка у животу. Више пута је јавно говорила да нема љубоморе у њиховом браку и да имају поверења један у другог.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

FOTOGRAFIJA RUŠKE JAKIĆ BEZ ŠMINKE JE SLIKA DANA: Tvrdi da je u najboljim godinama, a evo kako izgleda u prirodnom izdanju (FOTO)

Zbog fotografije koja kruži društvenim mrežama, mnogi su se iznenadili kada su videli Rušku Jakić …