Трагач понудио 15 динара кандидату, а водитељ га одувао у секунди: Због реакције Јована Мемедовића настао мук у студију (ВИДЕО)

Квиз “Потера” стекао је велику популарност међу домаћом публиком, а позната је по томе што учесници одговарају на разна питања како би побегли од “трагача” и освојили новчану награду.

На Фејзбук страници квиза “Потера” редовно се објављују исечци из емисије, а посебно су занимљиве неслане шале водитеља Јована Мемедовића. 

Сада је објављен видео под називом “Јако смешно” који показује још једну урнебесну реакцију најпознатијег водитеља. 

Jovan Memedović
Јован Мемедовић / Извор: Facebook printscreen/Potera

Наиме, трагач Милан покушао је да мотивише кандидате да бирају већу суму коју им понуди, па је као мањи износ кандидату који је освојио 15.000 динара дао свега 15 динара. Ово се Мемедовићу није свидело, па је својом реакцијом изазвао прави мук у студију.

– Па да наставимо да будемо овако духовити, 15 динара – рекао је Милан, а док се такмичар смејао, Мемедовић је озбиљним тоном рекао: 

– Јако смешно. 

Мемедовић је због сличне реакције морао да се извини такмичару

Иначе, Мемедовић је због сличне реакције у једној од емисија прошле године морао да упути и јавно извињење.

Наиме, водитељ је, покушавајући да студента Правног факултета ослободи треме, поменуо нотаре и рекао да “они само заводе и лупају печате”.

Jovan Memedović
Јован Мемедовић / Извор: Youtube printscreen/RTS

Он се потом извинио свим људима који се баве овим послом и истакао да није желео да их увреди нити понизи. Он је рекао да му је намера била да опусти такмичара, али да су његове речи погрешно протумачене.

– Увек то радим само да бих опустио такмичаре, а они су, не кривим их, али заиста пред рефлекторима, пред камерама, потпуно у неком другом стању, тако да кажем. И ја онда све време покушавам да их опустим, да се понашају природно и да оно што знају, знају – рекао је Мемедовић у емисији “Један добар дан”.

– То се баш није разумело да је било потпуна шала него, ето, мало је озбиљно, па сам дужан да се извиним нотарима, поготово свом пријатељу Глиши, код којег често идем кад треба нешто да заведем и да се удари печат, јер то је можда била мало већа, грубља шала. Очигледно је да се њихов посао не своди на печате, на завођење, него има ту много, много збиљних ствари везано за уговор, а све то ми је он објаснио – нагласио је водитељ популарног квиза и додао да разуме зашто су се нотари наљутили, јер је и он сам често мета критика.

– Кажу ми идеш по селима и једеш. И ја бих могао да се наљутим због тога, да кажем чекај, то сте само приметили. То је оно што се на први поглед види, а иза тога се не види како сам ја стигао уопште до тих далеких простора, и до села, и до људи, и зашто сам уопште долазио – закључио је тада Јован Мемедовић.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

NAŠ POZNATI MUZIČAR ZABRANIO SUPRUZI DA SE OPERIŠE! Ona žarko želi ovu intervenciju, a on joj ne dopušta zbog ovog razloga

Pevačica Natalija Trik FX je jedna od retkih sa javne scene koja se nije podvrgla …