Терза открио Миличине најмрачније тајне – Признао шта је сазнао ноћ пред улазак у ријалити: "То ме је много разочарало…"

Дарко Танасијевић је ноћас са задругарима у Шиша бару претресао најактуелније теме у Белој кући. Један од његових саговорника је био Борислав Терзић Терза.

Терза је проговорио о односу са бившом вереницом Милицом Величковић и истакао је да се брине за њу и бебу. Он је почео да износи ствари које је сазнао о њој, а онда је изнео озбиљно оптужбу да је Милица једном прекинула трудноћу.

– Терза како си? – упитао је Дарко.

– Забринуто, искрено бринем се за бебу и за Милицу. Надам се да Милица води рачуна о беби – рекао је Терза.

– Колико често мислиш о томе, а колико причаш? – упитао је Дарко.

– Па много више мислим него што причам. Данас је требало да нам буде годину и месец дана, 15. она треба да иде на преглед, о томе стално размишљам – рекао је Терза.

Borislav Terzić Terza
Борислав Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Често си збуњен, поставља се питање да ли стварно мислиш речи које изговориш. Шта мислиш како Милица проживљава све ово? – упитао је Дарко.

– Познајем доста Милицу, сећам се колико сам је повредио када сам урадио оно са Тамаром Тик Ток, мислим да је свесна неких ствари и да је пресекла у глави и да је не занимам у три живота. Мислим да јој је било тешко на почетку, али мислим да се сад искулирала јер је она тако флегма – рекао је Терза.

– Како мислиш да може да буде флегма? – упитао је Дарко.

– Па сигурно је пресекла одмах у глави знам је, она је ово одмах пресекла за три живота – рекао је Терза.

Borislav Terzić Terza
Борислав Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Шта си то сазнао о Милици ноћ пред улазак? – упитао је Дарко.

– Колико год сам веровао да није била у тројкама и четворкама, да нису били афтери то је негде све истина. Са свим момцима са којима је била повезивана то је истина. Она је негирала толико, али ја кад сам сазнао о томе ето искрено желудац ми се преврнуо. Има још једна ствар која је језивија од свега. Чуо сам да је већ имала један абортус, то ме је разочарало много – рекао је Терза.

– Зашто је ниси питао то? – упитао је Дарко.

– Нисам могао да јој кажем јер нисам био ту, нисам имао телефон и то је то. Толико ме то повредило и погодило, толико ме разочарало што се клела у неке ствари, али на крају је лагала. Ако мене лаже човек који је ту био, онда ја лажем вас – рекао је Терза.

– Шта је са Софијом? – упитао је Дарко.

– Као да ми је Бог послао, толико сам се заљубио. Толико је смирена, толико ми је прелепо, ово је лудило мозга.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Нисам нормална, не знам шта ми је…" Анђела проговорила о помирењу са Гастозом – спремна да му пређе преко свега под овим условом

Дарко Танасијевић је ноћас ушао на имање како би са задругарима претресао најактуелније теме у …