ТЕАманија се наставља! Након два спектакла у Арени, српска Шакира снима још један дует са страном звездом, концерт у Нишу распродат!

Након великог београдског спектакла који је недавно одржала у Арени и то две вечери заредом, Теа Таировић не стаје са послом!

Захваљујући веома успешним и продукцијски захтевним и скупим наступима, српској Шакири, како је многи зову, заказани су бројни концерти, како у Србији, тако и у региону, а њен распоред попуњен је чак до половине 2025. године.

tea-tairović
теа-таировић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Први следећи сусрет са публиком, Теа је заказала 11. октобра у хали Чаир у Нишу, а откривамо вам да ће једна од гошћи на овом концерту бити певачица Едита Арадиновић, док остале госте певачицин тим држи у строгој тајности.

23. новембра ове године, у Бугарској, тачније у Арени Софиа, Теа је заказала следећи сусрет са публиком, те је припремила нешто што ће изненадити све, а још један спектакл заказала је за 30. новембар, када ће запевати пред публиком у Скопју.

tea-tairović
теа-таировић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Како ексклузивно сазнајемо Теа након дуета са Галеном и Азисом снима песму са још једном интернационалном звездом чије се име за сада држи у тајности, па самим тим је једина која је направила интернационалне колаборације и почела да светске звезде доводи у Београд.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Осуђен прогонитељ Наташе Беквалац: Да ли је ова казна адекватна након претњи убиством?

Њему је суд укинуо и притвор.  Тужилаштво је прво било предложило меру обавезног лечења и …