"Тада креће прави кошмар" Због тешке болести било је неопходно продати ствари из куће – Саша Поповић једини знао

Креативни директор “Гранд” продукције, Саша Поповић, познат је међу запосленима као строг шеф, али и неко ко се увек свакоме нађе када је у питању неки приватни или пословни проблем. 

Драгана Катић, позната водитељка са више од двадесет година каријере на јавној сцени, одувек је чувала свој приватни живот далеко од очију јавности. Иако ретко дели детаље о свом личном животу, једном приликом је открила догађај који је дубоко утицао на њу и оставио неизбрисив траг.

Dragana Katić
Драгана Катић / Извор: М.П/АТАИмагес

Једном приликом је у емисији “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић” на “Блиц” телевизији отворила душу о свим ломовима који су је задесили током живота.

Најтежи тренутак у њеном животу био је када јој се разболела мајка, која је морала на хемотерапије.

– То су биле хемиотерапије пре подне, по подне сам снимала два “Гранд шоуа”. Знао је само Саша Поповић – рекла је Драгана Катић, која је упркос тешкој ситуацији успела да се издигне из свега.

Утеху је покушала да потражи код психотерапеута, али због превише обавеза није стигла да оде на време.

Саша помогао и Ради Манојловић

Саша и Сузана Јовановић су много помогли Ради на почетку каријере, била је код њих кући након такмичења и купили су јој хаљине.

– После финала су дошле код мене кући и Сузана је отишла у неки тржни центар купила је све од гардеробе, обућу, ово оно све је обукла, Рада тада ништа није имала. Али Рада је захвална и она је то у емисији и рекла, да се захваљује и мени и Сузани што смо заиста према њој били онако предусретљиви и што смо јој помогли у тренутку кад она сама себи није могла – открио је Саша својевремено. 

Saša Popović, Rada Manojlović
Саша Поповић, Рада Манојловић / Извор: АТА images/Antonio Ахел

Минимакс много помогао Брени и “Слатком греху”

Саша Поповић је испричао својевремено да су на почетку каријере маштали да се појаве у Минимаксовој емисији, те да им је то била одскочна даска у каријери. 

– Сећам се да смо ми у бенду нешто разговарали међу собом када смо требали да имамо састанак са Раком Ђокићем. Рекао сам им: “Јао људи, он је менаџер од Минимакса. Замислите да се једног дана појавимо код Минимакса у емисији.” Искрено, мислио сам да се то никада неће догодити – каже Саша и открива дан који никада неће заборавити:

– Била је та “Хит парада” ПГП-а РТС -а и ми смо били део тога. Било је 67 извођача и сви су били пуштени осим нас. Сећам се да смо свирали у Зрењанину, у Војводини. Сви смо били заједно у собама и гледали недељно поподне, када је Минимакс рекао: “А сада да видите једну певачицу, групу Слатки грех и Брену.” Искрено, нисмо могли да верујемо. Пустио је само рефрен наше песме. Када је дошла следећа емисија, Минимакс је поновио: “Видели сте Брену, а то је Лепа Брена”, и опет је пустио рефрен. У трећој његовој емисији у недељном поподневу, гости су били Арсен Дедић и Габи Новак. Минимакс се обратио Арсену речима: “Јеси ли чуо за Лепу Брену?”, а када му је Арсен одговорио негативно, Минимакс је додао: “Па како ниси? Сада је гостовала у Белгији, Холандији, Немачкој.” Хвалио је и додавао подоста, док је Габи само гледала, очигледно несигурна, и тада је Минимакс поново пустио рефрен песме -каже Поповић и описује први сусрет са легендарним водитељем:

– Једне вечери док смо свирали, Брена је изненађено рекла: “Ево га Мића”. Он је ушао у салу и одмах сео за наш сто, као да смо се познавали сто година. Било је грљења, љубљења, док је публика аплаудирала.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

RSS Feed Generator, Create RSS feeds from URL

RSS Feed Integrations Make your RSS feed work better by integrating with your favorite platforms. …