Све о уласку Милице Величковић у Елиту 8 – објаснила разлоге доласка и споменула хонорар

Милица Величковић и Бора Терза започели су своју везу још на почетку седме сезоне “Елите,” брзо постајући први пар који је јавно озваничио свој однос пред камерама. Њихова веза, међутим, није била без трзавица; константне размирице и несугласице учиниле су њихов однос прилично турбулентним. Упркос томе, веза се чинила стабилнијом када је Милица пред крај ријалитија сазнала да је трудна, што је изгледало као срећан почетак новог поглавља за пар. Међутим, када је Терза упловио у аферу са Софијом Јанићијевић, прича је попримила сасвим другачији ток, а Милица је одлучила да раскрсти са Терзом једном заувек.

У најновијој епизоди емисије “Ријалити решетање,” водитељ Јоца угостио је Милицу Величковић. Њена прича и даље заокупља јавност због турбулентног краја љубавне везе с бившим вереником Бориславом Терзићем Терзом, који ју је преварио током осме сезоне ријалитија “Елита.” Гледаоце и фанове занима како се Милица носи с овим догађајем и шта планира даље у свом животу након бурне године пред камерама. 

 Код кога су његови хонорари?

– Прича као да ми је оставио милионе, картице су празне. Имали смо свој новац из ријалитија, то смо и трошили. Прича како нас је обезбедио, а ја са и даље код мајке у кући. Не треба ми ни његова алиментација од 20.000 динара – рекла је Величковићева.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

Кад би ушла у ријалити, већина мисли да би Терза клечио, молио и плакао. Да ли и ти имаш такав утисак?

– Он би пао у несвст, кад би ме видео, али ако бих ушла, било би на игнор фору. Волела бих да уђем, само да му видим фацу. Плакао би одмах, па би ме после молио – казала је она.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

Је л’ си дефинитивно одлучила да га не уписујеш као оца детета?

– Да, сигурна сам милион посто и како време иде, он ми то печатира. Шта ће ми? Не видим уопште поенту. Како ће то он да види, не занима ме. Очекујем свашта, али кад га буде шутнула, неће ме занимати – рекла је Милица.

И другарица осуђује Софију

Спофијина другарица је недавно јевно осудила понашање Јанићијевићеве. 

– Искрено нисам веровала да је то истина, али шта да се ради. Ја не могу да подржим тај однос, и не бих волела да уђу у везу јер ако је то урадио трудној Милици урадиће и Софији – рекла је Софијина другарица, па је додала:

– Мени није јасно да она уопште улази у причу са њим, такав мушкарац никада није био њен тип, дечко не брине о мајци његовог детета, јадно, разочарана сам – рекла је Софијина другарица за “Pink.rs”.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Fotografije kralja Čarlsa dok ruča prete da sruše internet: Razlog je poprilično šokantan, a mreže gore "Ovo je istorijski momenat"

Britanski monarh kralj Čarls je uveo novu rutinu u svoju svakodnevnicu – počeo je redovno …