Сања Маринковић покушала да понизи задругарку, али Мајин одговор био је прави ШАХ-МАТ – сви се питају како је ОВО МОГУЋЕ

Водитељка Сања Маринковић је у својој ауторској емисији угостила, између осталих, и старлету Мају Маринковић.

Сања је у једном моменту, без устезања, упитала своју гошћу:

– Немаш стида?!

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Имам. Али просто кад нешто желим увек то остварим – одговорила је Маја.

Судећи према коментарима на ову емисију, Сања је “својим гестовима и фацијалном експресијом сасвим јасно показала шта мисли о Мајиним речима више него да јој је било шта рекла”, пише Пулс.

Иначе, Сања Маринковић изазвала је мноштво коментара на друштвеним мрежама изјавама које су се односиле на учеснике ријалити шоу-програма “Елита”.

Maja Marinković, Sanja Marinković
Маја Маринковић, Сања Маринковић / Извор: Youtube printscreen/TV Пинк

– Када је реч о критикама, најмлађи, најгледанији, најкритикованији имају више од седам милијарди прегледа на Јутјубу. То су, наравно, учесници “Елите”. То вам је онај чувени ријалити програм који нико не гледа, а сви све знају. У нашем друштву, откад постоји телевизија “Пинк” и ријалити програм, сви знамо и сведоци смо да су ријалити звезде и јутјубери много популарнији него што су то филозофи, књижевници, поједини глумци, да не кажем научници и разни мудраци који су стварно креирали мишљење сваког од нас деценијама уназад, допало се то неком или не, нећемо о томе да причамо – изјавила је Сања.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ZVEZDA GRANDA IZNENADILA PROMENOM! Žiri ostao oduševljen, a publika dobila novu pevačku zvezdu

Lidija Graovac (26) iz Beograda se po drugi put vratila na scenu „Zvezda Granda“ i …