Саопштене најновије вести о Саши Поповићу

Естрадни маг Саша Поповић већ неко време се не појављује у јавности услед нарушеног здравственог стања, које је на срећу сваког дана све боље, преносе домаћи медији. 

Читава јавност забринута је за здравље креативног директора Гранд продукције, а медији су усликали Сашу Поповића испред његове породичне куће на Бежанијској коси, где се опоравља. Како говори извор, његово стање је све боље, па није искључено да ће се врло ускоро вратити у такмичење “Звезде Гранда”, које дефинитивно није исто без њега.

Естрадни маг је искористио леп дан, како би мало прошетао испред куће и поразговарао са комшијом, који га редовно посећује, не би ли сазнао детаље његовог здравственог стања, а Поповић радо проћаска са њим.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Фото: ТВ Пинк printscreen

Саши тај комшија стално долази. Стање му је сада стабилно, иде све боље, али превентивно иде на редовне контроле, да би се сви уверили да је све како треба – кратко је рекао извор на лицу места за “Републику”.

Саша је стао на ноге и све се више креће, али су му посете ограничене, како се не би угрозило његово здравствено стање. Осим разговора са комшијом, Поповић је све време телефонирао и куцкао поруке, па је јасно да посао води од куће и да и даље он доноси све одлуке везане за популарно такмичење.

Фотографије можете погледати ОВДЕ.

Недостатак Саше Поповића сигурно ће имати утицај на ток такмичења, као и на одлуке које се тичу елиминација и оцењивања такмичара. Његово искуство и професионалност су незаменљиви у овом формату шоуа, те је јасно да ће његово одсуство оставити траг на емисијама које следе.

Сви присутни на снимању изразили су искрену жељу за брзим опоравком Саше Поповића и надају се да ће се ускоро вратити на своје место у студију “Звезда Гранда”. Његово присуство је неопходно како би се такмичење одвијало у пуном сјају и без препрека.

Република Ш.П.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Анелина мајка бесна као звер – Ахмићева одмах морала да реагује због стања у којем јој је ћерка од синоћ

Нетрпељивост и тензија између Анели Ахмић и Ене Чолић траје од тренутка када је Чолићева …