Сада је срећна жена: Драгана Мирковић открила у кога се заљубила – схватила је да је савршен за њу

Јавност већ месецима бруји о разводима на естради. Највише се прича о растанку Хариса Џиновића и Мелине Џиновић, као и Драгане Мирковић и Тонија Бијелића.

Драгана и Тони су након 24 године заједничког живота решили да се разиђу. Њих двоје су се растали у пријатељским односима и ниједном нису давали неку негативну изјаву један о другоме или износили “прљав веш” из брака.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Драгана Мирковић и Тони Бијелић / Извор: АТА images/M.M.

Мирковићева је њихов однос раније често описивала на најлепши могући начин. 

– Јао, мој Тони… О, Боже драги, нико се не хвали својом женом као он! (смех) То је, значи… Кад бих вам показала неке ствари… Он се дружи сада са Ван Дамом, глумцем, његовим пријатељима, колегама из Америке, Француске… Сада сви они знају за Драгану Мирковић и прате ме на Инстаграму! Значи, то је невероватно да су ме запратили, ми се тако дописујемо, једва чекамо да се упознамо и тако то… (смех) Тако да, кад кажем, Тони кад почне да прича о мени… Ту одмах замислите све вау, и морате да ме запратите! – причала је пре нешто више од две године за “Објектив”.

Неретко је делила и детаље њиховог упознавања и почетка љубавне саге, која је почела на несвакидашњи начин. 

Toni Bijelić
Тони Бијелић / Извор: АТА images/Antonio Ахел

– За два дана видела сам да је младић заиста океј, те да нећу доћи у непријатну ситуацију. Када је једном, тад на почетку, дошао да ме види, с изговором да ми је донео неки поклон, захвалила сам се и рекла да није требало – испричала је Драгана једном приликом.

– Мислила сам да је у питању неки парфем. Ми смо се и испричали, а ја поклон нисам ни отворила. Тек у авиону сам отпаковала поклон, и даље мислећи да је унутра парфем. Кад сам уместо парфема угледала дијамантску наруквицу и прстен, умало нисам пала у несвест! – додала је она.

– Било ми је јако непријатно и жао што нисам отворила поклон пред њим и вратила му га. Пошто сам ја мало старија од Тонија, помислила сам: “Како је мали намазан!”. Није ми тражио број телефона, али је у кесицу са поклоном ставио и своју визит картицу – навела је потом тада, а онда су уследила њихова дружења.

Љубав према Тонију

С обзиром да им је и упознавање необично, и Драганине емоције према Бијелићу дошле су на другачији начин него код већине жена. 

– У разговору схватим да човек прича као да ја говорим, допада му се све што и мени… У једном тренутку сам помислила да му је неко испричао све о мени, али није било шансе… Износио је неке ставове који су исти као моји, а за које нико сем мене није знао. Тако ја за тих два сата схватим да је он савршен, предиван човек, који је моја друга половина… Помислила сам да никад нисам срела човека који је тако паметан и тако квалитетна особа. Тог тренутка се нисам заљубила у мушкарца, већ у човека. Тек касније је дошла љубав према Тонију као мушкарцу – истакла је била Драгана.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
Драгана Мирковић, Тони Бијелић / Извор: АТА images/Antonio Ахел

Драгана је пре пар месеци одржала два концерта у Загребу, а певачица није крила да јој управо дружење са публиком помаже да прође кроз тежак период.

– Марко и Мануела су били на мом концерту, Мануела је раније отишла за Беч јер има обавеза. Марко је са мном, чека ме. Били су са мном и на концерту у Италији, па су ме одвели у Венецију. Њихова подршка ми значи све на свету, увек кажем да су Марко и Мануела па моји фанови моја највећа снага. Са њима могу све, када ми је било најтеже, а више није, стварно ми је било јако јако тешко када сам на свим концертима и у свим емисијама била насмејана и срећна – рекла је Драгана.

-Диван је осећај бити окружен људима који те воле, ту првенствено мислим на своју децу. Када видим како ме публика гледа видим да имају чисту љубав према мени. То је неописиво увек кажем да сам благословена што имам толико љубави. То је оно што ми даје да будем срећна и увек спремна и за неке тешке тренутке, да их пребродим уз дивну енергију јер само тако може да се преброди. Ја сам заиста срећна зена.

Dragana Mirković
Драгана Мирковић / Извор: АТА images/Antonio Ахел


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Da li je ovo savršen muškarac? Onaj sa 3 posebne osobine vas nikad neće izadati niti povrediti

Da li je ovo savršen muškarac? Onaj sa 3 posebne osobine vas nikad neće izadati …