Руси отворено прете ОВОЈ велесили: "Требало би потопити то проклето ОСТРВО"

Дмитриј Киселев (70), познати ТВ водитељ, недавно је упозорио да ће Велика Британија постати мета ако да зелено светло Украјини да испали ракете на руску територију.

Владимир Путин требао би да уништи “проклету” Британију тако што би је потопио, изјавио је бивши руски председник Дмитриј Медведев. Нове информације стигле из Катара Претња је стигла у тренутку када Кремљ организује вежбе с ракетама Yars које могу носити нуклеарно оружје, обележавајући председников 72. рођендан. Велики мобилни лансери возили су се удаљеним рутама како би вежбали проналажење положаја за покретање нуклеарних напада. Медведев је на свом Телеграм каналу одговорио на тврдњу спортске звезде Јелене Валбе да ће се сви проблеми Кремља решити бомбардовањем Лондона.

– Наша позната скијашица Јелена Валбе предложила је бацање бомбе на Лондон – рекао је Медведев, сада Путинов заменик у Већу сигурности Кремља. “Тако је, наравно, али морамо решити проблем у корену и одмах потопити проклети оток англосаксонских паса.” Његова оштра реторика одражава процену Кремља да је Уједињено Краљевство најјачи међународни подупиратељ Украјине и најгорљивији заговорник давања зеленог светла за кориштење западних пројектила дугог домета за гађање руског територија.

Скијашица Валбе (56), високо одликована спортисткиња, а сада председница Руске скијашке федерације, изјавила је: “Мислим да би, да смо бацили неку озбиљну бомбу у средиште Лондона, све већ завршило. Знате, борба Русије с остатком света траје вековима. Никада нисмо били вољени. Чак и кад су се свуда претварали да нас пуштају унутра, опет им се нисмо свиђали.” Daily Mail наводи како је она веровала да ће, ако Британија буде уништена, друге земље престати бојкотовати Русију и допустити јој повратак на Олимпијске игре.

Бивши бокер Николаи Валуев (51), сада Путинов заступник у странци Јединствена Русија, рекао је: “Ако замислите да је у било којем од протеклих шест векова Британско оточје изненада потонуло у океан, онда би за остатак у свету заиста неко време било мање проблема.” Али, ако Британија више не постоји, “други ће заузети место које се испразни”, упозорио је.

Дмитриј Киселев (70), ТВ водитељ, недавно је упозорио да ће Велика Британија постати мета ако да зелено светло Украјини да испали ракете Сторм Shadow на руску територију. Осим тога, пропагандни канал симулирао је руски нуклеарни удар на Лондон који би узроковао 850.000 смрти и два милијуна повређених. Емитовање четвороминутног видеа прошлог месеца наизглед је део кампање да се Британија застраши.

Путинови пропагандисти више су пута упозоравали да би могао употребити нуклеарно оружје, иако је Украјина дуго означавала претње као пуко “звецкање оружјем” чији је циљ одвратити њене савезнике од даљње потпоре.

Извор: Србија Данас/Вечерњи Лист

Izvor: Srbija Danas

Check Also

ŽENA IZ SRBIJE OJADINA BEČKE PENZIONERE Delovala sa saučesnicom, ovo im je bila šema

Državljanka (29) Srbije uhapšena je tokom akcije bečke policije nakon što je ispostavilo da već …