Прошле сезоне венчања са Крофаком, а у овој Елити Миону и Ша чека ново искушење – спремни за велики дан

У прошлој сезони ријалитија “Елита,” Миона Јовановић изазвала је много пажње када је имала псеудовенчање са Станиславом Крофаком, што је изазвало бурне реакције њеног тадашњег партнера, репера Ненада Алексића Ша. Сви се и даље сећају Ненадових љубоморних сцена и емотивних испада због те ситуације. С обзиром на то да Крофак ове сезоне не учествује, Ша може да одахне и у потпуности посвети своју пажњу Миони, с којом је његова веза сада стабилнија него икада.

Ипак, изгледа да Ненад има и веће планове за будућност. У разговору с укућанима, репер је наговестио да спрема посебно изненађење за своју девојку за годишњицу, што је изазвало бројне спекулације међу учесницима. Многи верују да ће Ненад запросити Миону, дајући тако легитимитет њиховој вези и показати колико му је стало.

– Миони и мени је сутра десет месеци веза. Још два месеца и годину дана – казао је Ша.

– Требало би да буде славље за годишњицу – додала је Софија.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ја ћу да организујем нешто. Вау, годину дана. Донео сам одлуку – истакао је Ша мистериозно а многи спекулишу да је реч о просидби.

– За годину дана треба да направите неку фешту – рекла је Софија. Ша се на то само шеретски осмехнуо.

Подсетимо, Ша је пре неколико дана током игре Истине или изазов заиста запросио Миону, али многи су ту његову просидбу доживели као генералну пробу пре велики ћин просидбе. тада је Ша устао за собом и изговорио чувену реченицу. 

– Ја сам озбиљан. Миона, да ли би се удала за мене? – упитао је Ша.

– Да – казала је Миона.

Повратак у ријалити а избацили песму

Иако је Миона у почетку била против повратка у ријалити, очигледно су добили понуду коју нису могли да одбију. У интервјуу након систематског прегледа, Ша је потврдио њихов улазак, док је Миона признала да је на крају променила мишљење.

„Упловили смо у мирну луку након изласка из ријалитија. Надам се да ћемо то и доказати тамо и да ће све бити како треба,“ додала је Миона за наш портал приликом систематског.

Ša i Miona
Ша и Миона / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Пре него што уђу поново у свет ријалитија, Ша и Миона су одлучили да обрадују публику на музичкој сцени. Миона, која има амбицију да постане позната певачица попут младих звезда као што је Теа Таировић, добила је пуну подршку од свог партнера. Ша, познат као хитмејкер, спремио је хит који ће јој омогућити да засија.

Наслов песме, “Мангуп и Гад”, коју су најавили на Инстаграму, изазвао еј велику пажњу када се коначно појавио на Јурјубу. песма има већ велики број прегледа, али сасвим очекивано, ноису сви коментари позитивни. Заједно са песмом Ша и миоан снимили су и занимљив музички спот који добро прати брзи ритам заједничког дуета. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"KAD SAM PRVI PUT ČULA ISKAZ, NIJE MI BILO DOBRO NEKOLIKO DANA, IŠLA MI JE KRV NA NOS" Ekskluzivno u studiju gosti Kurir televizije o dečaku-ubici iz Ribnikara

BEOGRAD – “Ne znam zašto sam pucao na tu decu, nisam ih poznavao, pucao sam …