Претужно, Александра Бурсаћ након свадбе иде на озбиљну операцију – заједно ће све пребродити

Певачица Александра Бурсаћ изговорила је судбоносно “да” свом изабранику, певачу Стевану Секулићу, у свечаној атмосфери пред својим најмилијима.

Након што су стали пред матичара, Александра је за медије сумирала утиске са венчања, признајући да на дан свадбе нема трему.

. “Ја сам пресрећна, ту су наши најмилији. Удала сам се за човека којег највише на свету волим. Данас немамо трему, а данима нисам спавала,” изјавила је млада, исијавајући срећу и узбуђење.

Стеван је, с друге стране, истакао да је од првог тренутка био сигуран да је Александра она права. “Одмах сам знао да је она та,” рекао је певач.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić
Александра Бурсаћ и Стеван Секулић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Ипак, Бурасаћева је признала да након свадбе мора да иде на операцију, да ће опоравак бити дуг, а да ће она да кују заједничке планове.

“Операцију остављамо после венчања. У новембру. То вучем већ десет година, тако да мораћу да оперишем”, открила је певачица, а затим се дотакла и принове:

“Наравно да имамо у плану. Чим операција прође, пошто је опоравак дуг”, додаа је она за Блиц.

Љубав на први поглед

На неочекиваном месту – у кафани – започела је љубавна прича певачице Александре Бурсаћ и њеног супруга Стевана Секулића. Иако Александра те вечери није била расположена за излазак, судбина је имала другачији план. “Цео дан сам се двоумила да ли да изађем или не. С једне стране, хтела сам само да легнем, али ме нешто натерало да се спремим и изађем. То је била једна од најпаметнијих одлука у мом животу”, присећа се Александра са осмехом тог судбоносног тренутка.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić
Александра Бурсаћ и Стеван Секулић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

На почетку вечери, Александра и Стеван су седели окренути леђима једно другом и нису се одмах приметили. Међутим, судбина је брзо учинила своје. “У неком тренутку, Стеван је устао да отпева песму ‘Takva црна коса’, каква случајност”, кроз смех прича Александра. Погледи су им се спонтано срели, а обоје су занемели, схвативши да је то љубав на први поглед. “То је онај тренутак кад знаш да је то оно право”, додаје Александра, наглашавајући колико је њихова веза била судбински предодређена. Њихова љубав, започета у кафани, сада је крунисана венчањем, отварајући ново поглавље у заједничком животу.

Просидба у Дизниленду

Популарна певачица Александра Бурсаћ доживела је бајковити тренутак када ју је њен дечко певач Стеван Секулић запросио у чаробном окружењу Дизниленда. На овај начин, Александра је доживела остварење сна многих девојчица а то је да, када одрасту, буду запрошене у “чаробној земљи” која отелотворује вољене ликове и заплете из познатих америчких анимиринаих филмова Волта Дизнија.

Александра није могла да сакрије срећу јер је верена, па је одмах показала веренички прстен, а данас је и рекла судбоносно да.

Извор: Блиц – Александар Дојкић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Od 9. oktobra stiže nam retrogradni Jupiter u Blizancima: Dolazi period preispitivanja, neke veze će biti prekinute zauvek

Devetog oktobra Jupiter postaje retrogradan označavajući početak perioda preorijentacije i refleksije. Jupiter će biti u …