Поднет Захтев за покретање прекршајног поступка против Марка Миљковића: Јасно показао шта мисли о делима за која га терете

Бившем ријалити учеснику Марку Миљковићу полиција је пре скоро пола године дошла на врата како би интервенисала пошто су га комшије пријавиле да је њихову терасу гађао јајима.

Јавни тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је поднео оптужни предлог против њега, због сумње да је 13. маја ове године у службеним просторијама ПС Нови Београд, на Новом Београду, у урачунљивом стању, свестан свог дела чије је извршење хтео, свестан да је његово дело забрањено, под дејством алкохола једног полицијског службеника напао, а другог покушао да нападне.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду је предложило да Трећи основни суд у Београду окривљеног М.М. огласи кривим и да га за кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности и осуди на казну затвора у трајању од три месеца, а да га за кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности изосуди на казну затвора у трајању од 6 месеци, те да га осуди на јединствену казну затвора у трајању од 7 месеци у коју казну ће се урачунати време које је провео у задржавању, које му се рачуна од 14. маја од 00:50 часова када је ухапшен.

– М. М. се сумњичи да је покушао је да нападне службено лице ПС Нови Београд полицијског службеника распоређеног на обављањи послова на пријему и задржавању лица Д.М., а напао полицијског службеника ПС Нови Београд оштећеног Д.М. приликом вршења службене дужности – помоћника вође смене и нанео му лаку телесну повреду, на тај начин што је по доласку у службене просторије ПС Нови Београд након задржавања вређао полицијске службенике, па када су га довели до касете где су биле његове личне ствари како би узео мобилни телефон, подигао је своју десну руку и кренуо подигнутом руком ка оштећеном Д.М., због чега га је исти ухватио за десну руку и окренуо ка зиду ради довођења у положај за везивање. Потом када је оштећени Д.М. кренуо ка његовој левој руци, ухватио га је за мали прст десне руке који је стегао, због чега је оштећени Д.М. руку извукао, а затим га ухватио за зглоб леве руке и довео његову леву руку у положај за везивање, чиме је оштећеном Д.М. нанео лаке телесне повреде у виду уврнућа – уганућа меких ткива малог петог прста десне шаке, након чега је савладан, те су му стављене службене лисице, чиме је окривљени извршио кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности – саопштено је из Трећег основног јавног тужилаштва.

Марко Миљковић је добио од Прекршајног суда Захтев за покретање прекршајног поступка, који је поделио на друштвеној мрежи Инстаграм.

Након увида у приложени документ, портал Србија Данас контактирао је Миљковића, а он је у свом одговору био изразито концизан.

prijava
пријава / Извор: Приватна архива

– Па, могу само да кажем да мисле да ме познају. Имају право да то мисле – био је кратак и тајанствен Миљковић.

Иначе, у документу који је Миљковић објавио на друштвеној мрежи Инстаграм истакнуто је да је бивши ријалити такмичар био под дејством алкохола, те да је био насилан према својим комшијама, као и према полицијским службеницима.

Марко Миљковић се на поменутој друштвеној мрежи иронично осврнуо на тврдње у Захтеву за покретање прекршајног поступка, те истакао:

– Да ли ово личи на мене? Личи, али у неким сегментима. 

prijava
пријава / Извор: Приватна архива


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TUGA DO NEBA: Evo ko su nastradli u nesreći nakon što je automobil "mercedes" SLETEO u reku

Kako je ranije poznato, automobil marke “mercedes” je tokom prethodne noći pao u reku Bosnu …