Отпуштени радник запуцао и УБИО директора фабрике због отказа: Србин РАЊЕН у стравичној пуцњави

У пуцњави у јорданском граду Акаба убијен један Британац, а рањени су српски држављанин и један Јорданац.

Како је саопштила полиција маскирани мушкарац упао је у понедељак у једну фабрику и запуцао из калашњикова. Том приликом упуцао је директора фабрике, који је убрзо преминуо од задобијених повреда. Србин и Јорданац, који су повређени у нападу пребачени су у болницу, наводи се у саопштењу полиције.

Осумњичени убица је ухапшен у уторак после потраге која је трајала 24 сата. Мотив овог стравичног злочина је освета због отказа који је недавно добио.

Снимак који се појавио на интернету приказује маскираног мушкарца како упада у фабрику и пуца у троје људи из јуришне пушке.

Полиција је саопштила да је осумњичени, пореклом из Карак у јужном Јордану, наводно извео напад након што је отпуштен с посла пре неколико недеља. Њу Араб је како би потврдио ове тврдње контактирао је британску амбасаду у Ammanu за коментар.

Злочин се догодио у посебној економској зони Акаба у Јордану, која је центар слободне зоне за разне индустрије, укључујући хемијску и логистичку, и где се неки радници наводно суочавају с тешким условима рада. Према извештајима у првом полугодишту ове године подигнуто је 173 радне тужбе.

Извор: Србија Данас/Блиц

Izvor: Srbija Danas

Check Also

ДЕФИНИТИВНО ЈЕ КРАЈ: Развео се Пеђа Јовановић – после 16 година брака ставили тачку

Познати певач Пеђа Јовановић и његова супруга Ана су се развели, преноси “Блиц”. Познато је …