Откривено чега се Гастоз плаши када је реч о односу са Анђелом Ђуричић: Због овога је држи на дистанци

Још један саговорник водитеља Дарка Танасијевића у “Шиша бару” био је Стефан Карић

Он је проговорио у свим актуелним темама у Белој кући сматрајући да Ненад Маринковић Гастоз никада неће моћи да пређе преко прошлости Анђеле Ђуричић и због тога је држи још увек на дистанци.

– Примећују многи твоју моћ запажања и добацивања. Како коментаришеш однос Терзе и Софије? – питао је Дарко.

– Обично сам већ рекао све што сам имао, не могу да гледам у пасуљ како ће њихова веза да изгледа и да ли ће опстати. Некако ми она не делује заинтересовано, само се гледа и смешка, као да је знала да ће ово унапред да уради. Некако ме је Терза баш изненадио јер је све ово урадио тако брзо без да размишља о последицама. Он је рекао како га она привлачи и како му је најлепша до сад али је ипак морао да исконтролише своје нагоне – рекао је Карић.

Тебе је изненадило кад су се Анђела и Миона посвађале што Гастоз није реаговао и стао на страну Анђеле? – питао је Дарко.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Јесам му то замерио јер ако јој толико посвећује пажњу мислим да је требао да стане на њену страну, некако ми све то делује усиљено јер није сигуран у Анђелу и мислим да не би могао да прихвати њену прошлост у ријалитију. Ја сам му рекао да их само спусти и да им каже да прекину свађу, не мора он да се свађа са било ким или да стаје на нечију страну. Ја на тај начин могу да видим да ли је до некога стало а не само да говори како је прелепа, мени то више указује на нешто стварно – додао је Карић.

– Како ти делује однос Сонија и Јелене? – питао је Дарко.

– Провео сам 7 дана у хотелу и они су мени као пас и мачка, катастрофа ми је однос. Јелена је стара змија али исто тако и Сони то користи тако да је то узајамна корист зарад ријалтија – додао је Карић.

Детаљније погледајте у видеу.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"СРБИЈА ЈЕДИНА У РЕГИОНУ ИМА ИНВЕСТИЦИОНИ РЕЈТИНГ" Вучић: Показало се да је политика рада и марљивости, као и тешких одлука, она која се увек исплати

– Мислим да немају луксуз да дозволе рат, али да ли може да измакне контроли, …