"Он је љига, једно зло" – оптужио да је Саша Поповић наводно остављао певаче без коре хлеба

Саша Поповић је током своје дугогодишње каријере постао кључна фигура балканске музичке сцене, трансформишући домаћу естраду кроз оснивање и вођење Гранд продукције. Ова продукција није само лансирала каријере младих талената кроз популарне емисије попут Звезде Гранда већ је помогла да етаблирани извођачи освеже своју популарност. Почевши од касних 1990-их, Поповић и Гранд подигли су продукцијске стандарде, уводећи софистицирану технологију, сценографију, и пажљиво биране формате који су на неки начин редефинисали индустрију забаве у региону, упоредивши се чак и са већим европским продукцијама​(.

Гранд је временом постао одскочна даска за многе музичаре. Популарност Гранд емисија није значила само успех за извођаче већ и опште признање које су музичари, као део Гранд породице, стекли код публике широм Балкана. Поповићев утицај на музичку сцену поставио је Гранд као синоним за континуитет и масовну популарност, чиме је Поповић цементирао свој статус једног од лидера у домаћој индустрији забаве.

Ипак, не гледају сви познати певачи благонаклону на своју сарадњу са Поповићем. Бојан Томовић је својеверемено имао оштре опружбе на рачун Поповића.  

Фукара, љига и једно зло. Један монополиста који је мене забранио 2013. године због неког сукоба због ауторских права, а после су менаџери Гранда направили толики монопол то све моје колеге знају, већином немају м**а” рекао је Томовић и додао: “Видим Елма Синановић га је тужила и нека је”.

– Менаџери Гранда су направили толики монопол да за Србију, Босну, Црну Гору, Хрватску, ти позовеш власника клуба и понудиш ме, хоћете ли Бојана Томовића, тврди певач, па наставља:

– Не, каже, извините имамо уговор, радимо само Звезде Гранда. Знаш ли ти колико је певача остало без коре хлеба ради њега? – тврди певач за Хајп.

Bojan Tomović
Бојан Томовић / Извор: Youtube Printscreen/HYPE ТВ

Бори се са биполарним порамећајем

Певач Бојан Томовић се већ годинама бори са биполарним поремећајем, а како је сада истакао, дешавало се да му до те мере буде тешко да је сањао о томе да легне у кревет и више се никада не пробуди. Такође, више пута је хоспитализован. 

– Биполарни поремећај – хронична, доживотна болест и нажалост са највећим бројем самоубистава. Зато су и терапија и лекови доживотни, тако да је борба свакодневна. Некад је месецима баш тешко, једва устанем из кревета, а онда одједном, она ничим изазвана еуфорија, па не спавам ноћима, одврнем музику у пет, шест ујутру… Будем пресрећан и тако у круг до нове минус фазе или барем до ремисије, али она ми се ретко дешава.

Bojan Tomović
Бојан Томовић / Извор: Youtube Printscreen/BojanTomovicTV

– Поносан сам што се те моје старе песме из 2005. и дан данас певају и слушају након толико година. Свакодневно ме зову млађи певаћи да питају за дозволу да препевају “На дистанци”, “Нисам те заборавио”, “С пријатељима на сто”, “Моторолу”, јер сам ја и писао те песме. Ето, макар нека песма да остане иза мене, јер сам се родитељства свесно одрекао још пре три године кад сам се развео, управо због биполарног поремећаја. Највише због тога што је, нажалост, поремећај често наследан, чак и ако је мајка здрава. Нисам носталгичан, тако да ми не фали ништа из прошлости. Не волим да се враћам у прошлост, живим само за овај тренутак сада, јер оно сутра не знам ни хоће ли доћи, с обзиром у каквом сулудом времену живимо рекао еј томовић једном приликом за Гранд.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mislila sam da je moj brak idealan: Kad mi je muž umro, otkrila sam njegov bizarni tajni život i osvetila se na njegovom pepelu

Savršen brak Džesike Vejt propao je mnogo pre iznenadne smrti njenog muža sa kojim ima …