Ово је тренутак када се Карлеуша ухватила за главу ОД СРАМОТЕ због изјаве Баке Прасета

Сусрет Јелене Карлеуше и Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, на заједничком лајву на Јутјубу привукао је огромну пажњу, најављен као један од најнеочекиванијих догађаја године. Публика је била изненађена када су видели Богдана у оделу, док су он и Јелена били одлично расположени и спремни за дружење с фановима.

Све прикупљене донације током лајва усмерене су у хуманитарне сврхе, како би се помогло жртвама поплава у Босни и Херцеговини. 

Они су приредили прави шоу, а Бака је желео да почну са освртом на њихов прошлогодишњи сукоб те је окачио неке њихове увреде које су упутили једно другом током медијског рата. 

Бака је са осмехом и церећи се прочитао увреду коју му је Јелена упутила својевремено: “Интернет је направио да сваки КМЕТ из неке собице мозе да се обрати краљици Клеопатри! Не смарајте ме висе са овим ретардима који моје име користе за кликове.”

Јелена се у том тренутку ухватила за главу и показала да се тога ни не сећа.

– Мораш да разумеш да ја то тако напишем јер је у том тренутку то актуелно, али обично не мислим ништа лоше – рекла је Карлеуша.

Baka Prase i Jelena Karleuša
Бака Прасе и Јелена Карлеуша / Извор: Youtube printscreen/Baka Прасе

Бака се на то јавно извинио Јелени.

– Морам сада да се јавно извиним Карлеуши јер није она мене споменула прва, нити је директно икада споменула моје име. 

Потом је Бака прочитао шта еј био његов коменатр на ту вест те се смејао док је читао како је извређао Јелену називајући је пуном силикона и пензинерком.

– Да, баш овако изгледа једна просечна пензинорека – рекла је Јелена.

Baka Prase i Jelena Karleuša
Бака Прасе и Јелена Карлеуша / Извор: Youtube printscreen/Baka Прасе


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"KAD SAM PRVI PUT ČULA ISKAZ, NIJE MI BILO DOBRO NEKOLIKO DANA, IŠLA MI JE KRV NA NOS" Ekskluzivno u studiju gosti Kurir televizije o dečaku-ubici iz Ribnikara

BEOGRAD – “Ne znam zašto sam pucao na tu decu, nisam ih poznavao, pucao sam …