Ово је скандал – Софијина другарица открила њене праве намере према Терзи, све је фолирање (ВИДЕО)

Водитељка Ивана Шопић имала је намеру да раскринка учеснике “Елите” у синоћној емисији “Гледање снимака”, што је и урадила. 

Александра Николић је разоткрила намере Софије Јанићијевић које има према Бориславу Терзићу Терзи.

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Ја сам рекла да је мени катастрофално што је Милица трудна и немам речи за тај део и опет морам Софију да критикујем јер се она љути на моје коментаре, она је иначе таква хладовина и рекла ми је да јој је требала та његова енергија и да је то ради. Ја размишљам како улазиш у везу ако ниси емотиван – рекла је Александра.

– Ја сам рекла да се не расплачем тако на неке ствари да замишљам и плачем али сам за емотивни однос увек емотивна – рекла је Софија.

– Имам осећај да је ишла на хардцоре причу јер је боли уво за све и да га је пикирала јер ако се већ јавно експонира а није тако емотивна и онда као ајде идемо на најјаче. Ово је скандал у јавности и то је намерно урадила, они дефинитивно нису пар по мени, можда грешим али је тако дефинитивно – рекла је Александра.

Величковићева се огласила јавно 

Милица Веселиновић, која је тренутно у другом стању, нашла се у незавидној ситуацији након што ју је Бора Терзић оставио и започео везу са Софијом Јанићијевић током свог учешћа у ријалитију. Овај поступак изазвао је буру реакција у јавности, а многи гледаоци и бивши ријалити учесници стали су на Миличину страну. Једна од њих је и Маја Маринковић, позната старлета и једна од највећих ријалити звезда, која је јасно изразила своју подршку трудници.

Њих две су се недавно среле у емисији “Магазин Ин” код Сање Маринковић, где су имале прилику да одговоре на бројна питања која занимају јавност. Милица, коју прати велики талас подршке, добија све више симпатија народа, а Терзић ће сигурно “позеленети” и осетити притисак када буде видео колико је људи уз њу у овом тешком периоду.

“Сматрам да ће моји одговори највећу пажњу да изазову код публике” – рекла је Милица.

“С обзиром шта се све издешавало и шта се све дешава, дефинитивно се слажем са Милицом. Уз њу сам” – рекла је Маја Маринковић која је препустила центар пажње својој цимерки из претходне сезоне.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dženifer Lopez ne skida prsten ni nakon razvoda: Pevačica uhvaćena u provodu, a na ruci blješti dijamant dok je Aflek na par metara od nje

Pevačica i glumica Dženifer Lopez je viđena kako odlazi sa večere u restoran sa svojim …