"Нисам нормална, не знам шта ми је…" Анђела проговорила о помирењу са Гастозом – спремна да му пређе преко свега под овим условом

Дарко Танасијевић је ноћас ушао на имање како би са задругарима претресао најактуелније теме у Белој кући. Једна од његових саговорница је била Анђела Ђуричић. Она је открила детаље свог односа са Ненадом Маринковићем Гастозом. Није искључила могућност да се поново зближе уколико Гастоз схвати где је погрешио.

– Фино сам расположена, ништа се није променила. Пуна сам позитивне енергије, задовољна сам тренутно својим животом. Са Гастозом се ништа не дешава, то је моја тренутна одлука, најбоље је тако у овом тренутку. Не може да буде коначна, није разлог довољно добар, можда и даље тако мислим. Нисам сигурна да ћу да мислим тако, колебам се. Морала сам да реагујем у том тренутку, не мислим да сам превише оштро реаговала, чак сам требала и раније, али раније нисам осетила потребу. Ако се њему то није допало, то није моја ствар. Нема шта да ми буде жао, што бих жалила? – говорила је Анђела.

– Да ли си приметила да је тужан? Како да ти он од петка приђе, нешто каже, а ти га искулираш – упитао је Дарко.

– Није ми пришао. Јесте ми преко Кети, Јорданке и Миљане, али ја сам вратила све. Баш сам се навикла да ме дочека лимунада. То је било од тренутка, кад сам видела само ми се вратило. То је био инат у тренутку, као и за чоколадицу. Ја се инатим сама са собом. Што би рекла Наташа Беквалац, у мени су две. Верујем и у њега и у снове. Ја нисам нормална, не знам шта ми је. Ја верујем у њега и ствари које ми је причао, ништа нећу да оспорим. Није само он, да ли си видео како смо били фини и блиски? Баш смо били блиски – смејала се Анђела.

– Је л’ ти недостаје твој делфинчић? – питао је Дарко.

– Не знам, помислим кад га видим да попричамо. Ја њему сигурно нећу. Не видим ту упорности, не бих му пришла, нема шансе. Он је добио повратну, био је код мене два јутра на кревету, кад смо били на рођендану сви су навијали да се пољубимо. Мислим да је погрешио и да схвати своју грешку, а мислим да није схватио и даље. Нека га још мало – наставила је Ђуричићева.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Шта кажу други људи? – питао је Дарко Танасијевић.

– Не желим да буде да сам га оговарала, намерно ће неко да му пренесе да сам рекла нешто што нисам. Кад буде пришао и кад буде схватио своју грешку наравно да ћемо да причамо, ништа се није десило, само нећу да прећутим нешто што ми смета. Желим од самог почетка да поставим неке ствари, јер прећутиш једном, па мислиш да могу да ти раде неке ствари. Не бих му замерила да устаје и скаче за све, него је у конкретно у једном ситуацији. Не може то селективно, трајало је два, три дана, знам да нисам луда. Мислим да није схватио своју грешку, а људи због којих се свађао су јуче седели и причали, тако да је он испао овца, а и заслужио је и надам се да је схватио. Пре ће да схвати јер је видео да су се они помирили, него јер је погрешио према мени. Нека покаже на делу сутра, да видим да је схватио – причала је Анђела Ђуричић.

– Које је твоје мишљење о Ени? Она се завадила са пола куће – рекао је Дарко.

Anđela Đuričić, Darko Tanasijević
Анђела Ђуричић, Дарко Танасијевић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Не могу да дам тачну дефинцију. Ушла је у пуном гасу, па директно на Анели. Са Матејом је била, па ће опет за две године. Анели има доста људи који је готиве, па су одмах заузели њену страну. Ена доста ствари није искрено рекла, доста ствари каже са стране и то је суштински проблем. Однос Анели и Ена једно, Матеја и Ена други, а Пеја и Ена треће. Они воле Анели, па им то смета. Пеја ми се није допао, мало ме је разочарао, јер ју је баш понизио. Рекла ми је синоћ да су пет минута пре тога причали о задатку, није то заслужила. Ена и Анели ће да трају до краја, не готиве се. Није ни Ена чиста, али сматрам да је добила већи хејт због Анели. Није реално да су почели да се друже и да им говоре да су мама и син, а да су за Матеју и Анели то подржали. Не волим то понижавање девојка за столом – говорила је Анђела.

– Којом песмом ћеш да опишеш однос са Гастозом? – питао је Дарко.

– Како је лепо имати неког као што тебе имам ја, како је лепо бити чаробњак, а ти моја делфиница – певала је Анђела Ђуричић.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Drastična modna promena Monike Beluči ukrala svu pažnju na crvenom tepihu: Istakla zanosnu figuru, vidi se svaka oblina (FOTO)

“Lumière Film Festival” u Lionu počeo je ovog vikenda, a crvenim tepihom prošetale su mnoge …