"Не треба да се бламираш и понижаваш, испао си лош" Анђела загрмела као никад до сад – њене оштре речи секу као мач

Милана Шарац Мимас и Никола Грујић Груја ове недеље су били изабрани за потрчке и ноћас су задругари имали задатак да изнесу мишљење о њима и да одлуче кога желе да номинују за избацивање.

Анђела Ђуричић није имала речи хвале за овај бивши љубавни пар.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Тотално сте ми неинспиративни, знам вас од пете сезоне. Не могу да издвојим ниједну карактерну особину код вас двоје. Мима је једина особа која је дошла и рекла одвратну лаж о мени, проверићу да ли за то може да иде тужба. Ако може, добићеш је. Немам ништа лепо да кажем о теби, ниси харизматична, немаш икс фактор. Немаш карактер, а трудиш се да покажеш да га имаш. Да ти сад дође Рајачић, имала би Грујин став – рекла је Анђела.

Milana Šarac Mimas
Милана Шарац Мимас / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Грујо лепо певаш, али не осећам емоцију у твом гласу, јер си и овако хладна особа. Не треба да се бламираш и понижаваш. Испао си лош према њој кад си отишао код Кристине у кревет и тиме си је опрао. Послаћу Мимас, оставићу Грују – завршила је она.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Otac me je zlostavljao, a nisam smela da kažem mami" Potresna ispovest ćerke slavnog repera trese planetu, od njenih reči se ledi krv (VIDEO)

Muzičarka Buku Abi (26), čije je pravo ime Džoan Keli, optužila je svog oca R. …