"НЕТАНИЈАХУ ЈЕ ОТИШАО У МОЈ ТОАЛЕТ, А ОНДА ЈЕ ТАМО НАЂЕН ОВАЈ УРЕЂАЈ" Шок откриће бившег британског премијера, умешао се и безбедносни тим

Џонсон каже да је његов сигурносни тим пронашао уређај при прегледу купатила, након посете израелског премијера 2017., док је био министар спољних послова. Бивши конзервативни челник је у својим мемоарима написао да се Нетанијаху током сусрета извинио како би отишао у тоалет.

“Била то случајност или не, речено ми је да је после, при регуларној претрази за ‘бубицама’, пронађен уређај”, пише Џонсон у својим мемоарима Унлеасхед, који би требали изаћи 10. октобра.

Није познато да ли је израелској влади био представљен тај инцидент.

Џонсон ће о открићима из својих мемоара више говорити у разговору с ИТВ-јем који ће се приказати сутра увече. Интервју који је BBC ребало да уради са Џонсоном отказан је јер је водитељка Лаура Kuenssberg случајно бившем премијеру послала своје припремне белешке.

Србија Danas/Index.hr

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Ovo je moguć motiv napada? Dečak koji je izbo školsku drugaricu u Subotici bio nezadovoljan uslovima u hraniteljskoj porodici – pre zločina izgovorio rečenicu od koje podilazi jeza!

Dečak star 14.5 godina, koji je u petak 18. oktobra u Osnovnoj školi “Sečenji Ištvan” …