Ненаду скинуто од хонорара у "Елити" 50.000 евра

Миона Јовановић и Ненад Алексић Ша су, на изненађење многих, поново постали део ријалитија и ове сезоне. Иако су рекли да се више неће такмичити, понуда Великог шефа и шефице је била очигкледно великодушна, чим су одлучили да погазе своје речи. 

Ипак, изгледа да ријалити није био толико плодоносан за њих прошле године. Посебно не за репера. 

Uroš Stanić
Урош Станић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Наиме, на друштвеним мрежама испливао је снимак који открива колико је хонорара било ускраћено Ненаду због дивљачког понашања према Урошу Станићу. 

Милена Качавенда је, коментаришући то колико је Станић “опасан играч”, обелоданила да је Ша остао без вртоглавих 50.000 евра због насртаја на млађег цимера. 

– Он је изашао без хонорара прошле године. Али је и многима скинуо хонораре. Ненаду је прошле године скинуо педесет хиљада евра – чује се како Милена изговара Луки Вујовићу.

Ша тужи Уроша

Релација какву су имали Ненад Алексић Ша и Урош Станић наставио се и у новој ријалити сезони. “Елита 8” постала је претесна за све увреде и оптужбе које упућују један другом, а репер се сада одлучио за корак више – тужбу.

Наиме, Ненад је одлучио да тужи свог цимера, што је и обелоданио током јучерашњег састанка.

– Ја ћу навести девојку коју највише волим у кући и којом се нисам водио предрасудама, заиста је дивна и увек је ту за мене шта год да треба, а то је Анђела Ђуричић – рекао је Урош.

– Ево ја да обавестим адвоката да поднесе тужбу против Уроша због се*суалног злостављања, гледао ме је док сам ишао у тоалет. Ја сам се јуче јако потресао због узнемиравања, тако да апелујем да ме неко заштити – рекао је Ша.

– Ја сам се потресао кад ме је твоја прељубница гребала, нећете се опрати олоши, ја не волим млохаве мушкарце и не гледам их тако да се не брини да ћу те узнемиравати – рекао је Урош.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mnogi kažu da je danas praznik čuda! Na dan Začeća Svetog Jovana Krstitelja veoma je važno da uradite jednu stvar – vernici običaj poštuju vekovima

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva danas slave Začeće Svetog Jovana Preteče i Кrstitelja. Na …