Након што је објавила да се разводи, Ана Радуловић добила брачну понуду од водитеља Пинка: "Има те квалитете да ми буде жена до краја живота"

Дарко Танасијевић је гостовао у емисији “Интимна питања” и том приликом је коментарисао дешавања из свог приватног живота, а онда је играо са водитељем и једну занимљиву игрицу.

Дарко је имао задатак да изабере коју колегиницу би радије оженио, Ану Радуловић или Ивану Шопић, а онда је свој избор и образложио.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Уф…Па и једну и другу на неки начин, али и једна и друга имају тај квалитет због ког би било супер да ми буде жена до краја живота, али ако морам да се одлучим то би била Ана Радуловић. Ана ми је мазна и има ми ту питому енергију и томе тежим и ја, а Шопићка је енергична, има неку другу шифру што би се рекло и уноси ту забаву, али мислим да би ми на дуже стазе много више живаца појела, то је сигурно, а са Аном би имао ту неку мирну љубавну причу, док би са Иваном то било и клање и драње и кидање живаца.

Ana i Mirče
Ана и Мирче / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Подсећамо, Ана је објавила да се разводи од супруга Мирчета Радуловића након 11 година брака. 

– С обзиром да смо обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве. Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми – гласило је саопштење познате водитељке.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

НЕТАЊАХУ ЉУТ НА МАКРОНА: Срам вас било, у рату ћемо победити и без вас!

– Док се Израел бори против снага варварства које предводи Иран, све цивилизоване земље треба …