Мушкарца изуједали пси код Обреновца: Сцене као из хорора – кидали му одећу и вукли зубима, ево шта се дешава са власником животиња

Инцидент се догодио јуче у насељу у коме живи повређени мушкарац.

– Пси мешанци су у власништву мушкарца (51) који је наводно, био ту када су животиње напале његовог комшију. Из за сада непознатог разлога пси су изашли из бокса, напустили двориште и шчепали мушкарца коме су том приликом нанели повреде на врату, грудима и рукама – каже добро обавештен извор и додаје:

– Човек је почео да дозива помоћ и покушао је да се отргне од паса који су га зубима кидали. Вукли су му, наводно, одећу и гризли га. Власник паса је, наводно, притекао у помоћ. Све се брзо одиграло.

Како наводи саговорник који је добро обавештен, каже да је повређени  певезен у Дом здравља у Обреновцу.

– Превезен у обреновачки Дом здравља где су му повреде саниране, а ради даље дијагностике он је превезен за Београд. Полиција и дежурни тужилац Основног јавног тужилаштва у Обреновцу изашли су на терен – наводи саговорник и додаје:

– Наводно, власник паса који су изуједали мушкарца рекао је да се они познају и да му је јако жао што је до свега тога дошло и што је несрећни човек повређен. Власник паса није преведен, али му за сада надлежно тужилаштво у Обреновцу на терет ставља да је починио кривично дело изазивање опште опасности.

Саговорник додаје да је обреновачко тужилаштво наложило даље радње како би се утврдиле све чињенице у овом поступку. 

Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Drastična modna promena Monike Beluči ukrala svu pažnju na crvenom tepihu: Istakla zanosnu figuru, vidi se svaka oblina (FOTO)

“Lumière Film Festival” u Lionu počeo je ovog vikenda, a crvenim tepihom prošetale su mnoge …