"Молим вас, моја деца и ја пролазимо кроз најгоре" Прво оглашавање певачице након што је муж крвнички претукао – преклиње да се снимак зверског напада уклони

Пре неколико дана Босну и Херцеговину потресао је страшан инцидент у којем је познати музичар Адис Цигура брутално претукао своју супругу, певачицу Алдину Бајић.

Према писању тамошњих медија, већ неко време су колале приче да њихов брак није у најбољем стању, а то се посебно приметило након што су почели да отказују заједничке наступе.

Један власник клуба у Немачкој добио је поруку од Адисовог брата да је наступ одложен јер Алдина није била добро, док се Адис у том тренутку налазио у затвору у Зеници.

Ситуација је ескалирала када се појавио стравичан видео снимак, на којем се види како Алдина седи на каучу, а Адис од ње узима телефон, након чега је почиње брутално ударати шакама по глави. Потом је обара на под и наставља да је удара ногама, да би је на крају вукао по поду држећи је за косу.

Певачица се сада огласила путем друштвених мрежа и замолила је да се снимак насиља уклони.

– Драги моји, нисам у стању да причам, али сам морала да се огласим. Нисам била у коми, како се наводи, десило се то што се десило, не због преваре и никада ни помислила нисам да преварим, нити бих преварила. Ја сам тог човека волела више од свега, нити га је могао ико заменити у мом животу. Био је љубоморан много, зашто мене неко означава на било којој друштвеном мрежи и тако даље. Ја вас молим да се снимак уклони због моје деце јер пролазимо кроз најгоре и мог стања у којем сам тренутно, а стање није ни најмање добро, молим вас. Преваре нема, не постоји, нити би постојала, у мом срцу више места нема за било каквог мушкарца. Ја вас молим да због моје деце обришете, остало ћемо када дође време и прође ово стање. Изнеће се све као што и треба. До тада молим вас за мир, јер ми је то највише потребно, и мир моје породице, као и породице дотичног, а остало ће се све решити законом и судом као што и треба да остане у мом животу због мене и породица с обе стране. Све ће се решити законом, с претњама не. Хвала вам, ваша Алдина – написала је она на свом Фејсбук профилу.

У опису је додала:

– Прва и последња моја изјава! Заобиђите ме лажи и манипулација, преварила га никад нисам и не постоји тај мушкарац, а од сада у мом срцу места нема ни за кога, а камоли мушкарца то запамтите, а овим душманима што дају лажне информације за медије дабогда вас Бог казнио! Време ће показати мој образ, а ви душмани што новинама дајете лажне информације како ћете себе погледати и назвати инсаном. Нажалост никако, људски одрони ће остати заувек одрони, а време ће показати да ли сам икакву грешку направила икад! Срам вас било, дајете новинама лажне информације и небулозе, срам вас било. Има да вас буде срамота кад ја будем причала јавно и изнела истину о свему – наводи она.

Подсећамо, Алдина Бајић је прошла кроз многе животне борбе, укључујући тешку борбу с карциномом пре десетак година. Тренутно, Адису је забрањен прилаз Алдини, а након изласка из затвора чека га суђење и процес поделе имовине.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Sve više ljudi “navučeno” na kapi za nos! Farmaceutkinja otkriva kako se rešiti tog problema

Farmaceutkinja Milica Sujić otkrila je na koji se način pacijenti mogu odvići od preterane upotrebe …