Милица донела драстичну одлуку о својој и Терзиној беби – након јавне преваре, ево какав је избор направила за још нерођену ћерку

Милица Величковић не крије колико јој је тешко јер ју је вереник, Борислав Терзић Терза, преварио у ријалитију “Елита 8” са цимерком Софијом Јанићијевић, и то док је у другом стању. 

Терза и Софија су јуче дефинитивно признали да су у вези, а Величковићева се на себи својствен начин огласила на Инстаграму. 

Она је дошла на снимање емисије “Магазин Ин”, и блистајући у елегантној црвеној хаљини, насмејана, се путем фотографије обратила својој беби. 

-Беби моја, колико год да нам је сада тешко знам да ће нам све ово једног дана бити јуче и да ћемо заједно бити најбољи тандем баш као што сам ја са својом мамом. Ти ћеш бити једно од водећих лица то ти обећавам, једне дивне телевизије где си и настала, личило је на бајку, испало је да није.. али створићемо нову. Гледамо се на Пинку-субота 17х – поручила је Милица. 

У коментарима су се низале речи подршке, а повела се и полемика о имену које су Терза и Милица заједно смислили за своју ћеркицу. Наиме, пре него што је он ушао у ријалити, изразио је жељу да се беба зове Јања, према његовој мајци, међутим, како корисници Инстаграма сада пишу, Милица се предомислила и ту његову жељу неће испунити. 

Наводно, Величковићева је одлучила да детету да име Барбара, о чему је и говорила у једном од лајвова на Тиктоку. Ако је судити по последњој објави и написаним речима, Милица је одлучила да дете подиже сама, а да ли ће се у наредним месецима нешто променити сазнаћемо ускоро. 

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Откривено чега се Гастоз плаши када је реч о односу са Анђелом Ђуричић: Због овога је држи на дистанци

Још један саговорник водитеља Дарка Танасијевића у “Шиша бару” био је Стефан Карић.  Он је …