МАЈКА ИЗ ПАКЛА Оставила четворо деце саме у кући, избио стравичан пожар: Комшије чуле ОЧАЈНИЧКЕ КРИКЕ заробљених дечака

Лејтон и Логан (3) и Кајсон и Брајсон (4) били су заробљени унутар куће у Сатону, када је избио пожар. Истрага је открила да га је изазвала цигарета, а пламен се брзо ширио смећем на поду дневне собе.

Ови дечаци су били приморани да користе канте и тигање за као тоалет, док је њихова када служила за складиштење отпада.

Њихова мајка Девека Роуз проглашена је кривом за четвороструко убиство из нехата.

На суду је речено да су комшије чуле вриске изнутра, а дечаци су више пута викали: „Овде је ватра“. Службеник лондонске ватрогасне бригаде Дарен Вудемс рекао је поротницима да је на првом спрату постојао детектор дима, али да је био “неисправан” јер није имао батерије унутра.

Комшиницу је на пожар упозорила пролазница која јој је лупила на врата.

-Могли су да чују дечије гласове који говоре да стално гори. Међутим, због јачине пожара, нико од комшија није могао да уђе – објаснили су ватрогасци.

Nastradala deca
Настрадала деца / Извор: Facebook printscreen/deveca.rose

Пожар је угашен и онда су хитне службе почеле са претресом приземља пре него што су отишли на спрат.

Ватрогасци су пронашли једно дете испод кревета, пре него што су уочили још три дечака. Вудемс је рекао поротницима да су до тада сви били у несвести и да нису дисали. Када су их изнели напоље, ватрогасци су им помогли са компресијама грудног коша и дефибрилатором пре него што су деца одведена у две болнице.

Логан је први проглашен мртвим, затим Лејтон, Кајсон и на крају Брајсон. Узрок смрти је касније наведен као удисање дима.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Ђоковић подржао Баку Прасета и Јелену Карлеушу – одушевио преко 180.000 људи овом ВЕЛИКОДУШНОМ донацијом жртвама поплава БиХ

Лајв пренос Баке Прасета и Јелене Карлеуше привукао је огроман број гледалаца, са чак преко …