Маја Маринковић о уласку у "Фарму 8": Погледајте колико новаца је узела од ченика ријалитија

Бивша такмичарка ријалитија “Елита”, Маја Маринковић недавно је проговорила о уласку у ријалити “Фарма”.

Да ли ћемо Мају гледати на “Фарми”?

Популарна старлета не негира потенцијални улазак у осму сезону “Елите”, али други формат јој није у фокусу.

– Нисам ја тај тип, али подржавам. Више сам ја за “Елиту” – одговорила је Маја и тиме јасно ставила до знања да је нећемо гледати у овом формату.

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: Антонио Ахел/АТА Images

Колики је био хонорар Маје Маринковић?

Старлета Маја Маринковић годинама се такмичи у ријалитију, а једном приликом је њен отац Радомир Таки Маринковић открио колико хонорар има његова ћерка. 

Током шесте сезоне ријалитија хонорар Маје Маринковић је наводно био око 15.000 евра, а многи сматрају да је у седмој сезони ријалитију сигурно и већи. 

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

У “Задрузи 6”, Маја је имала жесток обрачун, када је кажњена и месечним хонораром, а Таки се огласио и случајно открио колико он износи. 

– Ма то није љубав, свима је то јасно. Смањио сам гледање… То је затворен простор, ко зна шта је њима у глави. Не могу да утичем на то. Видео сам и немили догађај са Милицом, не треба то да ради. Али то је она, никада се не зна када ће да експлодира. Бацила је 15.000 евра у воду – изјавио је Таки ни не слутећи очигледно да је открио ћеркин хонорар.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"У Србији смо све имали, шта нам је ово требало" Брат Теодоре Џехверовић тек што је са породицом отишао у Дубаи, а већ су закукали

Инфлуенсерка Адриана Кадар и њен супруг Саво, иначе брат певачице Теодоре Џехверовић, одлучили су да …