Кристијан Голубовић ће НАПУСТИТИ "Фарму 8" – Сви знамо шта је радио

Ријалити “Фарма 8” се након скоро деценије паузе крајем септембра вратио на мале екране кроз “Народна ТВ” програм, и мало је рећи да је гледаоце одушевио. 

Стари садржај на иновативан начин привукао је многе, а на фармерско имање се између осталих уселио и ратни ветеран Кристијан Голубовић, као и његова презимењакиња Јелена. 

Kristijan Golubović
Кристијан Голубовић / Извор: Србија Данас

Може се рећи да је центар ријалитија управо око њих, а да ли ће се тако наставити, видећемо. 

– Све је добро док се међусобно не посвађају и не крену једно на друго, овако док су у пакту све је у реду – кроз осмех каже Кристијанов друг за “Блиц”, који сматра да ће Кристијан да полуди у једном тренутку.

– Кристијан је доста тога успео да каналише код себе, али видим да му цимери нису наклоњени. Прво, сви су много млађи од њега и нема он ту добру конекцију са било ким од њих, а друго ово није ријалити у којем имаш све услове, мора да се ради. Мислим да ће га то излудети потпуно, то што нико не чисти и не пере за собом. Зато што нису хранили животиње, продукција им је увела животиње у животни простор, каже Кристијанов друг и додаје:

– Какав год да је Кристијан, а сви знамо шта је све радио и многе његове поступке не оправдавам али када је хигијена у питању, то је перфекциониста. Зато мислим да ће он, ако овако наставе да се понашају тамо и ништа не раде, побећи.

Сличног мишљења је и Јеленина пријатељица.

– Видим да Кристијану смета нехигијена, Јелена са тим нема проблем, каже кроз осмех и додаје:

– Јелену видим да више нервира то што нема са ким да се свађа јер су то све клинци, који не могу да јој парирају. Знају да ће их она победити у том вербалном надметању, неки је се боје, а многи је избегавају. Верујем да она чека да уђе неко ко ће је заинтересовати па да крене у напад. Она и Кристијан се слажу јер су већ били у ријалитију, и добро је да не крену једно на друго. Тога се једино бојим. Она нема кочницу када треба да стане и шта да каже, може да га испровоцира а он, сви знамо, уме да изгуби контролу.

Jelena Golubović
Јелена Голубовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“POSLE SNIMANJA SAM ZAVRŠILA U BOLNICI” Pričalo se da zbog ove scene u “Maratoncima” glumica sa kolegom NIJE PRIČALA 30 GODINA: “To mi je najteže palo”

Zabava Otkrivena istina o sceni iz filma “Maratonci trče počasni krug”, pričalo se da glumica …