Кристијан Голубовић сазнао за саобраћајку Кристине Спалевић

Невенчана супруга ријалити играча и бившег робијаша Кристијана Голубовића, Кристина Спалевић, недавно је имала саобраћајну незгоду, о којој се сада нашироко прича.

Иако се инцидент десио пре неколико дана, јавност је о томе обавештена тек данас. Кристина је отворено признала своју кривицу и указала на то да је штета значајна.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
Кристијан Голубовић, Кристина Спалевић

– Имала сам незгоду пре пар дана, хвала Богу да нико није повређен. Штета је велика, улубила сам све – изјавила је Кристина. Како је детаљно објаснила, до незгоде је дошло када није приметила другог возача, што је довело до судара са стубом. 

– Мислим, ја сам крива, нема шта да се прича… – додала је. Кристина је открила да се удес десио пре него што је Кристијан ушао у “Фарму 8”. 

На њену шалу, Кристијан је рекао да је она “демонизована”, што је изазвало смех код Кристине, преноси Телеграф

Milan I Kristina
Милан И Кристина / Извор: ТВ РЕД printscreen

Подржала Милицу Величковић

Кристина Спалевић, која је и сама започела везу са Кристијаном док је он још био у браку, истакла је да је ситуација са Милицом Величковић далеко тежа, будући да је она трудна. Сматра да трудноћа чини превару још болнијом и трауматичнијом, те је јавно подржала Милицу, истичући да жене у таквом стању заслужују посебан ниво заштите и разумевања. Спалевић је, упркос властитим искуствима, јасно осудила поступке Боре Терзића, придружујући се општој осуди његовог понашања.

– Ја бих урадила исто као Милица, лакше је то за его, али ја волим да се оградим. Моја веза је настала из прељубе, али морам да кажем да је све другачије када је жена трудна, то је баш ужасно – рекла је саосећајно Кристина у емисији Редакција.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

KAMERE SNIMILE KAKO JE NARODNI POSLANIK POKUŠAO DA SE IZVUČE NAKON UČINJENIH PREKRŠAJA! Preticao kolonu sa 130 km/h i divljao BMW-om, oglasili se iz MUP-a

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačne tvrdnje iznete u saopštenju Narodnog pokreta Srbije u …