Ко је ухапшена певачица? Пре годину дана јој изболи брата, она тврдила да није уплетен у криминал – сада је лишили слободе због помагања шкаљарском клану

Певачица В. Ц. ухапшена је након што је полиција истрагом дошла до сазнања да је помагала припаднику једне криминалне групе, да се скрива.

Она је родом из Босне и живи у Сарајеву, нашој јавности и није била толико позната, све до недавно. Иначе, прошле године у мају, њена породица је доспела на стране црне хронике.

Наиме, њен рођени брат је у мају 2023. године напднут и рањен хладним оружјем од стране другого мушкарца, након чега је завршио у болници. Певачица се тада огласила и открила детаље, и тада је гласно оповргла све тврдње да јој је брат упетљан у криминал.

– Тачно је да је избоден. Стабилно је хвала Богу, ван животне опасности. Сазнала сам јутрос – рекла је певачица тада.

pevačica
певачица / Извор: Инстаграм printscreen

Додала је да није био у питању никакав обрачун.

– Брат нема везе ни са ким, ни са чим. То је његов друг из дјетињства. Не знам што су се посвађали – рекла је певачица.

Истакла је да не зна где се тај инцидент догодио.

pevačica
певачица / Извор: Инстаграм printscreen

– Нисам хтела брата да питам, да му не сметам. Видела сам га на пет минута. Битно је да је он добро. На интензивној је нези овде у болници у Требињу – изјавила је тада певачица за портал “Аваза”.

Певачица и њен помагач О.О ухапшени су у акцији Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и ПУ Источно Сарајево.

pevačica
певачица / Извор: Инстаграм printscreen

– Слободе су лишени О.О. из Сокоца и В.Ц. из Сарајева због постојања основа сумње да су починили кривично дело организовани криминал у вези са помагањем починиоцу кривичног дела. Осумњичени су за пружање помоћи у сакривању О.О. из Сокоца, за којим је била расписана потерница, иначе припадника Шкаљарског клана – саопштио је МУП Српске.

Извор: Телеграф


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Film “Munje” gledali smo sto puta, ali ovo je malo ko primetio: Od sada posebno obratite pažnju na ove scene

Foto: Printscreen/youtube/Predrag Jovanovic Ono što bi većini gledalaca uglavnom promaklo, nekom filmofilu bi definitivno zapalo …