Како ДАНАС изгледа водитељка “48 сати свадба”? ПОВУКЛА СЕ У ИЛЕГАЛУ, а сада има други посао

Сигурно се сви сећате шармантне водитељке Ирене Спасић која је била заштитно лице популарне емисије “48 сати свадба”. Носила је кратку фризуру, шишала на паж, фарбала се у плаво, минимално се шминкала, а харизму и осмех увек “носила са собом”.

Данас се није много променила, има нешто дужу косу него раније, али се и даље фарба у плаво и носи онај исти осмех.

Како је годинама припремала младенце за венчања, водитељка је одлучила да се и сама уда у овом шоу програму. Ирена и њен супруг Драган брак су склопили у новембру 2010. године, а свадби су присуствовали чак и неки учесници ове емисије.

Са супругом Драганом добила је ћерку и сина и повукла се са малих екрана И уживала у породичном животу. Ипак, када су деца мало порасла, она се вратила послу, али не оном због ког су је сви заволели, већ се одлучила за нешто другачији ангажман.

Наиме, по повратку са породиљског одсуства, Ирена је одлучила да водитељски замени оним иза камере. После 11 година таквог рада, Ирена је почела да ради на позицији продуцента и главног и одговорног уредника једне телевизије.

Иначе, Ирену је због изјава, али и начина приступа младенцима прирасла широком аудиторијуму за срце, а својом харизмом и ведрим духом никога није остављала равнодушним.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

DA LI BI UNIFORME UVELE RED U UČIONICE? Đaci u OVOJ ŠKOLI U SRBIJI već uniformisani, evo kakav je stav većine roditelja

Vesti Beograd Đačke uniforme – za ili protiv: Đaci u ovoj našoj školi već uniformisani, …