Испливао снимак који је настао неколико тренутака пре трагедије у Бачком Петровцу у којој је страдала МАЈКА троје деце! (ВИДЕО)

Снимак на којем се види како “мерцедес” “дивља” по путу настао је само неколико минута пре него што је дошло до саобраћајне несреће код Бачког Петровца у којој је погинула жена (38) док су тешко повређена њена деца од 7, 9 и 10 година као и мушкарац стар 36 година.

На снимку се види како “мерцедес” кривуда приличном брзином, а потом и неопрезно претиче.

Према сазнањима Блица, аутомобил припада познатом бизнисмену из Бачкој Јарка. Како се тврди, овај снимак је забележен непосредно пре саме незгоде, а сведоци тврде да је већ данима “исти аутомобил дивљао” кроз околна села. Подсетимо, тешка саобраћајна незгода догодила се на улазу у Бачки Петровац из правца Новог Сада, а међу повређенима су и деца која су се налазила на задњем седишту аутомобила “фијат мултипла”.

Три девојчице узраста од 10, 9 и 7 година, одмах након несреће превезене су у Дечију болницу. Две имају тешке телесне повреде, а како се сазнаје оне нису у животној опасности.

Извор: Србија Данас/Мондо

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio …