"Изгладићемо односе кад дођемо кући" Надица Адемов након напуштања породилишта проговорила о супругу и ћерки

Певачица Надица Адемов, постала је мајка други пут пре неколико дана, а данас је, 4. октобра, изашла из породилишта са наследником.

По њих је дошао срећни супруг Дамир Мустафић, који је за сина бирао најбоље, па је тако донео носиљку у којој су га изнели, а која вреди невероватних 72.000 динара Чим је изашла и позорила, Надица је видно расположена стала пред новинаре, како би одговорила на неколико питања.

На самом почетку је открила како се осећа, као и како јој је протекао порођај:

– Одлично, супер се осећам. Беба је преслатка, кажу да је једна од бољих беба и то ме баш чини срећном – рекла је она, па додала:

– Одлично је прошао, ни први није био нешто тежак, а овај други пут сам већ била упозната у све. Све је добро.

Nadica i suprug Damir sa bebom
Надица и супруг Дамир са бебом / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Открила је и да ли је све спремно за бебу.

– Јесам наравно, то је све било спремно.

На питање како је реаговала ћеркица на то што је добила брата, Надица открива да је била помало љута, али да ће односе изгладити кад стигне кући.

– Сека је нешто јако љута, зато што јој ништа није јасно, где сам ја. На камери кад причамо, чак неће ни да ме погледа. Сада ћемо ми да изгладимо односе када одем кући. Када види брата, он је као нека беба лутка за њу, па кад га види радује се, узме да љуби телефон. Радује се, она много воли децу, ставрно воли децу и верујем да ће радовати, али она је ипак јако мала да би схватила о чему се ради. Видећемо – рекла је Надица, па додала шта је то бата добио од своје секе:

-Бата је добио штошта од секе. Он је добио неке кремеице које вероватно неће користити, па ћу дати њој – рекла је.

Истакла је да јој је друга трудноћа била знатно лакша, јер је прва била ризична.

– Прва је била онако мало ризична и све, док је друга дошла потпуно неплански, али сма је поднела доста лакше. Први пут ништа не знате, све је нешто ново, али добро – открила је.

Nadica i suprug Damir sa bebom
Надица и супруг Дамир са бебом / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Велику помоћ јој пружа и супруг Дамир, којем ништа није тешко да уради.

– Имамо помоћ, изгураћемо некако. Помаже, стварно помаже, то сам већ говорила више пута. Он је стварно тата за пример и хоће да устане и да помогне, ни ноћу му није тешко. Сви ми знамо мушки какви су, неће они ништа, али овај мој је…

Милионер је, наследников долазак на свет славио чак три дана.

– Славио је три дана, ако ми верујете, порођај није био планиран тог дана, већ сутрадан, али ето дечко није хтео да сачека. Ја сам њима јавила све на време, дошли су и то вече су направили прославу до јутра, ево јуче сам чула да су остали до јутра, тако да су се они провели за све паре.

Телеграф Н.Л.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“Dve godine kako me srce boli za tobom” Tuga zbog njenog odlaska ne jenjava, dirljiva poruka na godišnjicu smrti

Gorica Nešović, Foto: Print Screen Youtube/STUDIO BULEVAR Čuvena radijska voditeljka Gorica Nešović napustila nas je …