Изводе је из ријалитија – због медицинке интервенције излази из Елите: Ненад Алексић Ша се пита само једно

Миљана Кулић, позната по турбулентном животу и везама, поново је затруднела с Лазаром Чолићем Золом, с којим има сложен и нестабилан однос. Иако је испрва изразила жељу да задржи дете, суочена с недостатком подршке од стране Золе, као и своје породице, Миљана је донела тешку одлуку да прекине трудноћу. Пре неколико дана накратко је изашла из ријалитија “Елита” како би посетила саветовалиште у Клиничком центру, где је коначно одлучила о следећим корацима.

Током синоћне журке, Миљана је отворено проговорила о својој одлуци, откривши учесницима када планира излазак из “Елите” ради обављања планираног захвата, чиме је додатно подстакла реакције публике и својих цимера.

 Она је у том тренутку долазила до бара где се одигравала журка на којој је певала Надежда Биљић. Када ју је видео одмах јој је пришао Ненад Алексић Ша.

– Да ли је све ок? – викнуо је Ненад.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Инстаграм printscreen/samo.realno6

– Е, за два дана идем. Ништа. Вадили су ми резултате. Све. За два дана идем да ми ураде ово – рекла је Микси.

Миљани није лако те се одмах бацила на проблем шта да попије да би се утешила.

-Ево не знам шта да пијем. Шта муи значи сада да не пијем? – рекла је Миљана.

Марија тврди да је то Миљанина одлука

Марија је пред камерама “Србије данас” потврдила да ће Миљана прекинути трудноћу, али и да ће јој се ћерка вратити у ријалити..

– Њена је одлука, како буде решила тако ће бити. Биле смо на прегледу. Миљана је психички добро, сви кажу да је трудноћа под високим ризиком, и њен живот је угрожен. Има увећан д-димер, тромбоците – открила је Марија за “Србију Данас”, а на питање да ли се Кулићева враћа у “Елиту” она је одговорила:

– Да, она се сада враћа у ријалти. Дошла је на преглед и враћа се – закључила је Марија.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

URAGAN MILTON POČEO SVOJ "SMRTONOSNI MARŠ": Ljudi bez HRANE i VODE za piće, proglašeno VANREDNO stanje – Vlasti upozorile da nema više vremena za evakuaciju (FOTO/VIDEO)

Uragan Milton, koji je nedavno dostigao kategoriju 5, stigao je u određene delove Floride, sudeći …