"Избацили су га из куће, живео је на селу" Терзин брат отркио мрачне породичне тајне – признао како је летос издао трудну Милицу

Однос Борислава Терзића Терзе и Софије Јанићијевић је тренутно главна тема у Белој кући. Терза је оставио трудну вереницу, Милицу Величковић, и упустио се у везу са Софијом. Мишљења задугара о овој његовом потезу су подељена. Већина ријалити учесника га осуђује због прељубе, а неки мисле да треба да слуша своје срце.

Новинари су контактирали Терзиног брата од тетке, Николу Дукића, а он је оштро осудио задругара због прељубе. Никола је био у вези са актуелном учесницом “Елите 8”, Јеленом Недељковић Мрвицом. На почетку разговора прокоментарисао ову романсу.

– Ушли смо у везу када смо били клинци, веза је текла у најбољем могућем реду, све је било океј, кренули су проблемчићи, разишли су нам се путеви. У међувремену, она је била са тим “покојним вереником”, тако га називају, била је са њим верена, били су кратко заједно, причала ми је да су имали озбиљне проблеме. Раскинули су, поново смо ми били заједно, али смо се разишли као пријатељи, имали смо константан контакт… Јесте она мало експлозивна и има језик и зна да одбруси, али ја то гледам кроз то да она хоће да сачува свој став што је потпуно у реду, али није толико тога било у нашој вези… Она је мене умеморисала као “покојник не јављај се”, а њега је “вереник”, тај вереник је њен дечко, нисам то ја… Рекла ми је да је изгубила дете с њим. Ми смо били у одличној вези, није било приче о веридби и трудноћи – рекао је Никола.

Када је реч о јавној превари његовог брата, Боре Терзића трудне Милице Величковић, његов брат Никола није имао речи хвале.

Milica Veličković, Bora Terzić Terza
Милица Величковић, Бора Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ја нисам у добром односу с њим уопште, није ме позвао на веридбу и на откривање пола, што ме је јако увредило и повредило. Издао ме је као брата, шта рећи, ако је издао свог брата, како не би и Милицу? Милица има моју подршку, катастрофа је то што је урадио трудној жени. Ја немам ништа лично против Софије, не познајем је, али је тотално јасно преко екрана да није искрена у ономе што прича. Ја не знам како је он спреман да остави трудну девојку због тако нечега… Издао је члана породице, издао је брата, уопште ме не чуди – рекао је он, а онда се осврнуо на Софијино понашање:

– Она мени делује као јако хладна девојка, буквално лед. Баш ми је запало за око, говорила је да би била са неким ко је највише финансијски способан, ужас, а онда је рекла да би била са Карићем, а преварила га са Терзом – рекао је он.

Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Sofija Janićijević
Милица Величковић, Борислав Терзић Терза, Софија Јанићијевић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga/Red ТВ

Такође, прокоментарисао је Терзину изјаву да је Милица “друга страна”.

– Јако је манипулативан и дволичан. Он није свестан колико ће он, његов однос са Софијом неће опстати 101 одсто, плакаће, није свестан колико ће плакати… Понела га је слава, ја сам видео када је изашао из прошле сезоне, видели смо се, зезали смо се, причали смо да ли ће улазити поново, где дечко почиње да лети, баш је полетео. Говорио је да Милица није за то да уђе, али се у њему видело да жели да уђе, а мислим да је изговор да улази због детета – рекао је он и додао:

– Он неће да ради, он је дечко који је био фудбалер и то му је пропало због тога што воли алкохол и изласке, а није ми ни јасно како је Милица видела будућност с њим? Он није имао где да живи, избацили су га из куће, био је на селу и чувао овце и стоку, није ми било јасно? Када је причао да је Милица његова одговорност и то дете, ја сам се смејао… Када је изашао, он ми је рекао: “Имаш ли нешто за брата”, мислећи на девојке, а јако је чудно и одвратно, насмејао се када ме је то питао, али ми је било мучно када сам чуо шта ме је питао. Мислио сам да се скрасио, али када ме је то питао, схватио сам да се никада неће променити – рекао је Никола и за сам крај је дао максималну подршку бившој девојци Мрвици и Милици:

– Дајем максималну подршку Мрвици, желим јој да покаже своје квалитете које има много, јако лепо пева и лепо се понаша и желим јој да остане до самог краја и само напред, а такође и за Милицу велика подршка! Стварно ми је жао што јој се дешава, али ми је криво што на време није видела неке ствари – закључио је Терзин брат.

Извор: Pink.rs/Никола Жугић/Пренела И.Р.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Бежите са улица, невреме само што није грунуло! РХМЗ издао ново упозорење: Ево којим деловима Србије прети пљусак

“Током послеподнева на западу и југу Србије, као и у Шумадији местимично киша или локални …