"Зачепи та уста, била си пијана…" Обрисали патос Анелиним достојанством – она признала да се понизила: "Понашала сам се као јадница"

Задругари су емисији “Гледање снимака” видели прилог у ком Ана Спасојевић и Урош Станић са Анђелом Ђуричић оговарају Анели Ахмић и њено понашање за време журке.

Многи су замерили Анели што је током журке осмислила задатак са Урошем Рајачићем да 24 часа убеђују задругаре да се допадају једно другом. Њих двоје су се мували, а свима је засметало што је Урош другар Матеје Матијевића са којим је Анели била пар дана у вези.

– Нисам се набијала на нечији к*рац, нити ће то да доживе. Имала сам осећај према Матеји, хтела сам да причам са њим, свиђао ми се и не могу да кажем да ми се не свиђа и даље. Згадиле су ми се неке ствари. Јако је он мени прирастао. Нека причају шта хоће, јесам се понижавала и грешила сам. У питањима сам била осуђена, као и што јесам. Као к*рва се нисам понашала, као јадница јесам. Није ми ниједан к*рац дотакао, нити ће – говорила је Анели.

– Ја сам шокиран њеним учешћем. Прошле године је била везана за једног мушкарца, није ишла тако од једног до другог. Њој то не доликује, била је пијана, има 35 година. Она треба да има свест да је мајка – додао је Урош.

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Зна да имам проблеме са бившим супругом, а он намерно наглашава да би он могао да ме блати и да идем по судовима са њим. Само гледа да ме што више облати, јер ме човек мрзи – додала је Ахмићева.

– Ове сезоне си дно дна, имаш дете код куће и не треба да се бламираш. Ти немаш проблеме око детета. Сама је рекла да има дечка, а ја нисам особа која било шта открива. Твоје учешће овде је катастрофа, зачепи та уста и покушај да исправиш неке ствари и да се не набијаш мушкарцима на полне органе, него да будеш морална жена од 35 година. Мени је криво што ме ниси слушала кад сам рекао да Матеја није за тебе и да ти треба други мушкарац – наставио је Станић.

Uroš Stanić, Milan Milošević
Урош Станић, Милан Милошевић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Мислим да сам јасно рекла и да нисам хтела са њима да коментаришем. Ја не волим из личног искуства, знала сам да ће да добије најгоре увреде и да ће сви на њу да се обруше. Рекла сам јој да ништа нећу да јој кажем кад ће да доживи најгоре ствари. Има време и речи којима може да изнесе мишљење. Не сматрам да је моменат, нити бих ја користила увреде као Урош и Ана. Прво си рекла да си намерно, па да се десило и ниси свесна, а сад си опет вратила. Лоше за тебе звучи да кажеш да је намерно, реци да си погрешила – коментарисала је Анђела.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Бела кућа на ногама, шушка се да се Миона ЗАЉУБИЛА У Гастоза: Она Анђели потврдила причу

Учеснице “Елите”, Анђела Ђуричић и Миљана Кулић су коментарисале Анђелин интервју у “Шиша бару”. Овом …