"Забрана абортуса" О нерођеном детету Миљане Кулић и Лазара Чолића Золе проговорила позната дама

Певачица Љупка Стевић гостовала је у једној емисији где је говорила о бројним темама. 

У једном тренутку водитељ је открио да је Марија Кулић требало да се укључи у емисију, али да јој није добро и да оправдано до тога неће доћи, те је Љупка коментарисала однос Миљане и Марије: 

– Миљана је трудна, али ми није јасно што је правила децу када не жели, јако би ми било грозно да уради још један абортус. Марији желим да се избори са свим тим, али искрено Зола и Миљана морају да реше то сами а ја бих законом забранила абортусе – рекла је Љупка у “РеДакцији”. 

Миљана Кулић се премишљала да ли да задржи дете, али је ипак одлучила да прекине трудноћу, зато што ју је Лазар Чолић Зола, како тврди, ко зна који пут разочарао. 

Ljupka Stević
Љупка Стевић / Извор: АТА images

Миљани ће ово бити четврти пут да иде на киретажу. 

У октобру 2019. године, када је напустила “Задругу 3” у сузама и упутила се у Клинички центар у Нишу, извршила је поменуту интервенцију. Тад је био трећи пут да је Миљана одлучила да не задржи бебу. 

– Нисам расположена, али можемо да се шалимо. Мучи ме све, све ме мучи… Целокупно све, шта да ти причам, кад све знаш… Однос са мамом, бламирања, љубав у коју сам веровала, све се испоставило као лаж… Ниједан мушкарац на свету није вредан тога да се свађам са мамом. Када год нисам слушала родитеље, пролазила сам овако. Све ме је стигло, три прекида трудноће заредом, дисбаланс у организму, недостају ми мама, тата, Жељко на првом месту. Не знам шта ћу са собом. Жао ми је што родитеље нисам испоштовала због момка са којим сам била две и по године, вашег друга – рекла је Миљана 2021. године у ријалитију. 

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: АТА images

– Кривим себе. Све ме је стигло. У затвореном сам простору, све се скупи човеку. Ово ми је најтежи период у животу – казала је тада Миљана. 

Иначе, пре 6 година, Миљана Кулић је на свет донела сина Жељка Кулића. Малишана су зачели Кулићева и Иван Маринковић у ријалитију “Парови”. 

Миљана не може да изнесе трудноћу 

Подсетимо, Марија Кулић је пре уласка у Белу кућу гостовала у емисији “Амиџи шоу” и тада у свом маниру прокоментарисала благословено стање своје ћерке, рекавши да никако не подржава њену идеју да то дете роди. 

– Наравно да нисам за то… У задње три нисам била ни за једну. Не из разлога јер је он партнер, него јер је Миљана од тих страхова кад смо кренули код психолога под неком константном терапијом, има паузе кад је у добром стању. Њен период одрастања и сада је такав да је под терапијом. Она може да ради, али не може да изнесе трудноћу. Никако не иде у првом триместру. Много сам се распитала, ишла сам свуда, али желим да чујем стручњаке. Много мора да се води рачуна, много примерила сам видела, а Миљана то не зна. Она није упућена у те теме и то олако због тога схвата. Она са Жељком пре него што је остала трудна шест месеци није пила терапију, ни кад је остала трудна, као ни месец дана кад га је дојила – рекла је Марија.

Marija Kulić
Марија Кулић / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ŽENA IZ SRBIJE OJADINA BEČKE PENZIONERE Delovala sa saučesnicom, ovo im je bila šema

Državljanka (29) Srbije uhapšena je tokom akcije bečke policije nakon što je ispostavilo da već …