Жика Јакшић у сузама због Саше – Поповићев кум није могао да сакрије жал, ово је најтужнији моменат

Емисија “Никад није касно” је за десет година постојања много пута међу гледаоцима изазвала најдубље емоције и сузе, али ипак, због судбине једног такмичара читав студио и аудиторијум су “гутали кнедле” и ронили крокодилске сузе.

Наиме, животна прича певача и самохраног оца Саше Јањића и његов наступ са сином расплакао је и жири, и публику у студију, али и гледаоце крај малих екрана.

Саша је у свом представљању у емисији открио да је већ 16 година самохрани отац, те да га је супруга оставила када је њихов млађи син Срећко имао само седам месеци, док је старији Данило имао две године. Јањић је истакао да се читав живот борио за своје наследнике, али да млађи син никако није могао да прихвати чињеницу да одраста без мајке, па му је годинама постављао исто питање: „Зашто је то урадила?!“

Nikad nije kasno
Никад није касно / Извор: Тв Прва Printscreen

Током такмичења, Саши су синови били убедљиво највећа подршка, а заједничким снагама су у емисији и на великој сцени Гранда где су своје каријере почели бројни певачи, отпевали песму Шабана Шаулића „Мајко, све ти опраштам“ која је расплакала све у студију.

–Ово ми је први наступ и све време сам размишљао о мајци. Емотиван сам превише, судржавао сам се да не заплачем- рекао је тада Срећко и признао да је у контакту са мајком, али да то ипак није то.

Током њиховог наступа у сузама је грцао и Жика Јакшић, кум креативног директора “Гранда”, као и идејни творац и продуцент такмичења “Звезде Гранда” и “Никад није касно”. 

Žika Jakšić
Жика Јакшић / Извор: Тв Прва Printscreen

Саша Поповић одбио да кумује Жики

Жика Јакшић је прошле године, након два пропала брака, јавности показао изабраницу, адвокатицу Тијану Мијаиловић. Иако је након развода од водитељке Дајане Пауновић Жика био уверен да се више неће женити, љубав је учинила своје, па су медији тада писали да Јакшић ипак планира да трећи пут стане на луди камен. 

Кум Жике Јакшића на венчању са Дајаном Пауновић био је Саша Поповић, међутим, када га је Жика питао да ли би му поново кумовао, Поповић га је наводно одбио. 

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас

– Жика је из шале питао Сашу да ли би му, ако се опет буде женио, био кум, на шта му је Поповић рекао да му не пада на памет. Жика је прво био шокиран, а онда му је Сале објаснио. ‘Донео сам ти малер кад си се венчао са Дајаном, није потрајало, па нећу опет да ризикујем’. Рекао му је да од срца жели да он са Тијаном проведе читав живот и да је најбоље да нађе другог кума – причао је тада извор за Свет.

Јакшић је говорио о разводима, посебно истичући да је остао у пријатељским односима са обе бивше супруге. 

zika-jaksic,-sasa-popovic
зика-јаксиц,-саса-поповиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

– Оба пута сам ја одлучио да желим развод. Није било лако донети ту одлуку, нити се она доноси у афекту. Човек мора да се најпре бори да сачува брак, али када види да не може, треба пресећи. И потрудити се да штета буде што мања. Када сам престао добро да се осећам у браковима, излазио сам из њих. Ако је за неку утеху, са обе бивше жене сам у супер односима, све смо превазишли на цивилизован начин. У разводима не треба тражити кривца, већ прихватити да постоје људи који или јесу или нису једно за друго – рекао је он тада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Уочи Терзиног рођендана огласио се његов брат: Због Борине јавне преваре занемео од шока, једва изустио ОВУ реченицу

Бора Терзић Терза шокирао је јавност већ на почетку уласка у “Елиту 8” када је …